Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Aroma kafru je tak výrazné, že lze jen těžko uvěřit tomu, že tu záměnu zkušená zdravotní sestra při manipulaci s roztokem neodhalila. Sám jsem podobný test absolvoval a vím, že jsem té glukózy dostal tři hrnky po 0,3 l.

0 0
možnosti
LN

..zareaguje jen na poslední odstavec....který se týká novinářů....a myslím, že také novinářské etiky....tady bude asi jádro pudla - novináře takové detaily nezajímají..oni potřebují zprávu..ktreá prodá jejich noviny....tedy JED, SMRT, VRAŽDA...něco jako důvody, podronosti nebo nedejbůch odbornoná strának věci..je nezajímá....bohužel...

0 0
možnosti
PMM

Dobrý den Terezo,

kdysi se mi povedlo dostat do úst malou kapičku Ch

lumského, když jsem roztok natahoval pipetou (proti bezpečnostním pravidlům). Má škrablavě svíravou chuť a téměř vzápětí nastupuje bolest leptaných sliznic.;-O

0 0
možnosti
TH

Má charakteristický zápach po fenolu a kafru....jenze jaka to je, ta chut, neni nasladla?

0 0
možnosti
VH

Oni novináři mají alespoň někdy představu o faktech jakékoliv události, o které píší?

0 0
možnosti
JC

Tak pokud ta mladá paní studovala nějakou dnes moderní střední školu plnou cizích jazyků, ale bez chemie, a glukozu nikdy neochutnala, tak vůbec nemusela vědět, že glukoza je cukr a má chutnat sladce. Ona si klidně mohla myslet, že ta glukoza je přesně ten sajrajt, co jí dali vypít. Vždyť nebývá zvykem, aby lékařská vyšetření byla příjemná - tak to holt vzala jako logickou nepříjemnost a v naprosté důvěře k lékařce to s přemáháním vypila.

1 1
možnosti
PMM

Jardo, mohlo by to tak s určitou pravděpodobností být. Nechci zde vůbec spekulovat, ale stačilo by, aby sestra, podávající roztok, byla méně příjemná a s poznámkou "musíte vypít všechno"  by to paní mohla do sebe dostat. Ale již výše jsem uvedl, že chuť je značně nepříjemná a bolesti přichází téměř vzápětí. My se tady pohybujeme v oblasti "by" a to není dobrá oblast, to je oblast, ze které pocházejí kamarádi soudce Lynche.!!

0 0
možnosti
JN

J69a95n 66N85o16v50o68t89n98ý

25. 6. 2014 10:00

V tisku se toto všechno také objevilo, stačí číst více než jednu tiskovinu.

1 0
možnosti
Foto

Věcné, stručné, jasné R^:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 651x
Jsem lékárník, který se zajímá o dění okolo sebe a zkoumání příčin a následků.