Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Milý autore, ksčm se nedostala v krajích k moci, protože vyhrála volby, ale protože ji do funkcí popostrčila "demokratická" čssd, tohle paktování s komunisty stálo lidstvo ve edvacátům století nesčetné  milióny lidských životů. nediv se, že něco takového normální lidé podruhé připustit nechtějí a politiku současné čssd dosazovat nám povolební mazematikou nové polpoty odmítají.

0 2
možnosti
PS

Kde byli všichni ti co dnes protestují když se volilo?Demokracie je dvojsečná zbraň.Pokud se protestuje proti výsledku voleb tak by žádné nemuseli být.S kým by podle vás měla utvořit ČSSD koalici když chce splnit aspoň část svého programu pro,který jí voliči volili?Všechny ostatní strany by jí jen házely klacky pod nohy.Já si myslím,že v dnešní době se nemůže KSČM chovat tak jak se chovala v mynulosti,protože by jí příště nikdo nevolil.Jediný způsob jak zjistit kdo z nás má pravdu nechat je ať se ukážou.Zatím byli v závětří a v krajích nehrozí takové nebezpečí aby se nedali vyzkoušet.Buď se osvědčí a pak je lidé budou volit dál nebo ne a pak půjdou od válu.Ostatně v krajských volbách volí lidé spíš toho koho znají a tak je chybou když někdo nejde k volbám a po výsledku teprve jde protestovat když se mu nelíbí vásledek.

0 0
možnosti
Foto

Nejde o procenta, ale o praktický dopad, což je podstatně horší.

S těmi příspěvky souhlas, protože nevím, jak k tomu osobně přijdu, když přispívám na KSČM.

Co se týká kandidování občanských organizací, to už tady jednou bylo: po 45. se snažili komunisté dostat do NF i tzv. společenské organizace, které ovšem byly v jejich vleku. Takové oragnizace jsou lehce manipulovatelné.

0 1
možnosti
PMM

Dobrý den,

                   děkuji Vám za připomínku k společenským organizacím. Já osobně si myslím, že tuto alternativu by měla doprovázet přímá demokracie, které jsem velký fanda. Při svých toulkách světem jsem žil i v místech kde fungovala a žilo se tam dobře a bohatě. I když nebyl žádný přepych, ale lidé si nenechali krást peníze kdejakými "kamarády" a pečlivě kontrolovali účty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 651x
Jsem lékárník, který se zajímá o dění okolo sebe a zkoumání příčin a následků.