Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PMM

Dobrý den,

                   Jsem rád, že tu běží diskuse, já vím, že mé mnohé názory nekonvenují s Vašimi, ale taová už diskuse je. Jen vidím, že nejsem sám kdo sní o lepším státě, lepším prezidentu a lepší vládě. Pane Černý, děkuji za Váš postřeh o křehkosti demokracie, ale na svých cestách světem jsem nějakou dobu v takovém prostředí žil a velice mne oslovilo. Proto jsem se stal jeho skalním přívržencem. Všechy Vás ale zdravím a přeji Vám úspěšný výběr (i když je to ani tak ani mak.

0 0
možnosti

Milý pane,

sem už taky dědek a chci alespoň trochu schopného presidenta,

který má v sobě nějakou šťávu a vím, že nekrade a vím, že

se nic líbit a nebude u toho spát!;-D

2 1
možnosti
MC

Dnes jsem sledoval duel na NOVĚ. Byla to otřesná hodinka. Pokud bych žil ve štíhlém svobodném státě volil bych K.S., ale vzhledem k tomu, že jsem občan nabubřelého státu plného byrokratického aparátu volím M.Zemana, který se lépe vypořádá s havlovským postsametem, kde je potřeba stále bojovat zbraněmi mimo svobodnou realitu.

3 5
možnosti
MP

Dobrý článek.Zcela souhlasím.

1 1
možnosti
Foto

Jste lékarník, tak byste měl vážit na lékarnických váhách než cokoliv řeknete o "přímé demokracii". Její funkčnost je tak křehká, že ani vaše váhy nemají šanci. Ta mohla nerušeně fungovat v kmeni Sedícího Býka, ale těžko v národě, který se ani sám o sebe neumí postarat navzdory několka historickým šancím.

4 0
možnosti
PMM

Dobrý den, 

                  Vaše argumenty jsou jistě konzistentní a mají hluboké racionální jádro. Je tu ale. A to ALE je minulost a ta je velice mizerná dáma. Já osobně jsem proti volbě presidenta - přečtěte si Dobu tanců a jsem jasný stoupenec přímé demokracie, kde takovéhle nešvary nepřipouští přímo její mechanismy. A děkuji Vám za Váš názor.

2 1
možnosti
Foto

Ano, Miloš Zeman je tak trochu hulvát a je si velmi dobře vědom toho, že bez agresivní kampaně má podstatně menší šanci-bohužel. Vypovídá to leccos o něm, ale hlavně a především to hodně vypovídá o voličích a nejen těch jeho. Sprosťárny a podpásovky lítají na obě strany.

Jenže já jsem racionální člověk. Nelíbí se mi kádrování rodičů, protože rodiče nekandidují. Až budou kandidovat, pusťme se do nich. I přes všechnu tu špínu dám svůj hlas Miloši Zemanovi. Volit chci a nedokáži volit člověka, který:

1) Nemá ukončené vysokoškolské vzdělání.

2) V národním hospodářství a ekonomii se vyzná tak, že ho každý hochštapler utáhne na vařené nudli.

3) Chce vyznamenat bratry Mašíny.

4) Chce školné na VŠ. 5) Prosazoval aktivně a podporuje církevní restituce bez výčtového zákona. Nehněvejte se na mě, pane autore, já jsem si vědom toho, že Miloš Zeman nám připraví nejednu pernou chvíli, stejně jako Václav Klaus, ale silné osobnosti bohužel takové bývají. Za prezidenta raději hulváta, než pitomce. Raději budu nadávat na Zemana a jeho nevymáchanou hubu, než abych se díval na to, jak se z našich bank vyvádějí peníze českých střadatelů na sanaci německých důchodových fondů, nebo abych se díval na to, jak prezident české republiky vyznamenává několikanásobného vraha, nebo jak Temelín dostavuje Americká firma za dvakrát vyšší peníze, než by jej dostavila Ruská. Odpusťte mi to.

6 7
možnosti
TB

s tím volby nemají co společného, co jste napsal. Je mi sice jedno jestli tam bude Miloš nebo Karel, pravomoce presidentů naší republiky jsou příliš malé, ale jsem proti tomu, aby Temelín dostavovala ruská firma. Protože předcházející výstavbu Rusové pěkně zazdily. bezpečnostní systémy pracovaly na úrovni Černobylu. Copak v Rusku tam tak nevadí, je veliké, ale kdyby podobná katastrofa se stala na našem území o stejné velikosti, tak máme republiku v háji zeleném, pokud se nechci vyjadřovat sprostě. Pokud jde o bezpečnost, tak tam jsou finance stranou. Proto jsou naše systémy v jaderné energetice nenapadnutelné. Jsou totiž přísnější než kdekoliv v unii

1 1
možnosti
BP

nejprve dehonastace a následně hra na city ... Triviální schéma - jak úvodník do Mateřídoušky ...

2 3
možnosti
PMM

Souhlasím a to je jediný důvod proč jsem k tomu počítači sedl.

1 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 651x
Jsem lékárník, který se zajímá o dění okolo sebe a zkoumání příčin a následků.