Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K88a27r30e87l 74R15a13d35a

10. 8. 2013 9:40

Přesně popsané. Jen bych dodal, že koalici přispěchal na pomoc sám Lev21 Paroubek. Směj se paňáco, komedia la finita.:-)R^

0 0
možnosti
JL

Pane Matejko, dobre a hlavne dobre stylizovane. Take jsem vas podporil. Jen jedno male zamysleni. Vsichni, a vy jste v te velke skupine obcanu co zde pisi take, dokazi velmi barevne popsat nase deni na politickem nebi. Presne ukazat na ty diry, ne propasti, v nasi ustave. Ale nectu zde ani vetu, co si kazdy premysli, jak to zmenit. Neco navrhnou pro napravu. To me velice mrzi. Cekam netrpelive na poznamky proti me, ze jsem take takovy. Uz predem rikam, ze mam pripraven navrh, jak to aspon trochu zlepsit. Je-li libo, mohu svuj navrh predlozit.

0 0
možnosti
PMM

Paní Květo, 

                   velice Vám děkuji za připomínky. Fakt je že u jména pana Mynáře jsem se upsal, ale já byl v přesvědčení, že flasování běželo podle abecedy. V tu chvíli jsem to detailně nesledoval a tak mi to drobet uniklo. Ještě jednou děkuji za připomínky.

0 0
možnosti
KH

"Léta jsem odmítal sledovat jakýkoliv přenos ze sněmovny s poukazem na to, že Vlasta Burian nebo Bud Spencer s Terrence Hillem mne pobaví víc a profesionálně."  Pro mne jasný náraz do zdi, pane Petře Martine Matějko.:-)

0 0
možnosti
KH

Několik chybiček máte i Vy.  Kámoš se jmenuje Mynář a ne Mlynář. Pořadí těch přemetů začal podle vylosování od písmenka "S"  Úlehla, potom Florián a potom Peak. Hlavně, že to dobře dopadlo. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 651x
Jsem lékárník, který se zajímá o dění okolo sebe a zkoumání příčin a následků.