Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ČR by měla přijmout syrské uprchlíky - křesťany. Naši zemi i kulturu by to jen posílilo a až by ostatní země nás chtěli tlačit do přijímání muslimů, řekli bychom, že své jsme si zachránili...

0 0
možnosti
Foto

Nelze jinak, než s vámi souhlasit, karmaR^

0 0
možnosti
Foto

Ono jde o to, kdo by měl a kdo neměl k nám imigrovat.

2 1
možnosti

A vo co tedy podle vás Rusofobů a EuroHujerů jde???

1 1
možnosti

Přistěhovalectví jako takové evropskou kulturu nenarušuje. Mnohem horší je totální nedůvěra Evropanů v evropské hodnoty a neochota je prosazovat. Naše hodnoty přeci nejsou špatné, a pokud bychom v ně opravdu přesvědčeně věřili, jsem si jist, že by se staly přitažlivými i pro většinu přistěhovalců. Evropa se naproti tomu dostala do pasti sociálních států, reprodukční pasti, přehnaného individualismu (je mi úplně jedno, co se děje v sousedství, natož pak ve zbytku světa) se všemi problémy, které to přináší. Klidně se můžeme před přistěhovalci zcela uzavřít a Evropu obehnat minovým polem, ostnatými dráty a všechny ilegální přistěhovalce důsledně házet zpátky do moře, ale pokud se nezmění přístup samotných Evropanů, za pár desetiletí se z Evropy stane vyprázdněný kontinent, kde převažující složkou obyvatelstva budou stále chudší důchodci. Takový obří skanzen se spoustou památek, které budou jezdit obdivovat turisté ze zbytku světa. Předpokládám, že ani toto není Evropa, kterou byste si představoval jako dobré místo pro život vašich dětí.

0 4
možnosti

O jakých společných hodnotách to vlastně mluvíte? Vždyť evropská společnost už relativizovala tolik hodnot, připustila rozrůstání neomarxistického nazírání na společnost, že vlastně nebude schopna se semknout a za nějaké "svoje" hodnoty bojovat. Ty hodnoty Evropy spočívají jak pro obyvatele, tak i přistěhovalce v relativním blahobytu socialistického typu. Však kvůli tomu sem ty davy přichází a připlouvají.

2 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1316x

Seznam rubrik