Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.
Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.
M35a73r43e61k 94T67r14i73z61u94l64j13a37k
15. 7. 2024 16:37
Skvělá houba. Miluji ji od dětství, kdy mě brávali do lesa na houby rodiče. Taky vynikají při úpravách v různých jídlech. Anebo třeba jen pečené na másle se solí a pepřem a nakonec zalité smetanou.
V rakouském regionu Waldviertel jsou jídla s liškami ceněnou pochoutkou v restauracích.
P40e21t17r 13L40u68k20á48š
15. 7. 2024 17:56
Díky za info :-)
- Počet článků 41
- Celková karma 8,54
- Průměrná čtenost 201x
Houbař, který si rád najde nějakou vzácnější houbu. Každopádně určitě nepohrdnu ani běžnými nálezy. Kromě toho také rád chodím na ryby, hlavně relaxovat.