Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M15a18r69e30k 84T45r37i54z82u91l49j94a66k
15. 7. 2024 16:37
Skvělá houba. Miluji ji od dětství, kdy mě brávali do lesa na houby rodiče. Taky vynikají při úpravách v různých jídlech. Anebo třeba jen pečené na másle se solí a pepřem a nakonec zalité smetanou.
V rakouském regionu Waldviertel jsou jídla s liškami ceněnou pochoutkou v restauracích.
0
0
možnosti





- Počet článků 54
- Celková karma 9,30
- Průměrná čtenost 219x
Houbař, který si rád najde nějakou vzácnější houbu. Každopádně určitě nepohrdnu ani běžnými nálezy. Kromě toho také rád chodím na ryby, hlavně relaxovat.