Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obalené a osmažené plátky z hadovčího vajíčka jsme párkrát okusili. Jíst se to dá, chuť opravdu zeleninová, jak píšete v blogu, snad by se dala přirovnat ke smaženému celeru. Tomu se podobá i tužší vláknitou konzistencí bílých částí.

0 0
možnosti

Já už ji měl rozříznutou, že ji ochutnám. Ale ten zelený sliz ve vajíčku mne od toho odradil!

2 0
možnosti
MP

Hezký článek. Hadovky jsme si kdysi donesli domů, samozřejmě ve stádiu vajíček a upravili jsme je dle receptu. Ale nakonec to stejně nikdo nepozřel a vyhodili jsme je .

1 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 6,74
  • Průměrná čtenost 175x
Houbař, který si rád najde nějakou vzácnější houbu. Každopádně určitě nepohrdnu ani běžnými nálezy. Kromě toho také rád chodím na ryby, hlavně relaxovat.

Seznam rubrik