MY nemáme páky, jak Zemana zmáčknout, ani přes jeho první ženu a syna !!!

Příslušník zákulisní kliky chce vládnout bez volebního mandátu: MY nemáme páky, jak Zemana zmáčknout, nemůžeme ho zmáčknout přes rodinu, přes jeho první ženu, přes syna, tak to uplatníme na předsedu vlády.

Nejzávažnější odhalení, které se týká současné vnitropolitické situace.Ověřil jsem, že nejde o hoax.Každý si (zatím) může otevřít archiv pořadů ČRo a pustit záznam pořadu:Den podle...Barbory Tachecí z 27.1.2018:https://prehravac.rozhlas.cz/audio/3975035 (stačí pustit od cca 44:50 do 45:45, tj. ani ne jedinou minutu). Po ohlášení výsledku prezidentských voleb byl vysílán:

"Den podle... Barbory Tachecí" na ČRo Plus 27. ledna 2018.

V něm promluvil též šéfkomentátor Lidových novin Petr Kamberský: (přesná citace):

Vemte si, my máme prezidenta, bývalého předsedu sněmovny a vlády, prezidenta, který obhájil mandát, a my dodneška v podstatě vůbec nevíme, jak vypadalo jeho první manželství, nevíme, co dělá jeho syn, nevíme, co dělá jeho první žena, my nemáme vůbec žádné páky na lidi, kteří sedí na Hradě,  ve velikánských kancelářích. To je svým způsobem stát ve státě, a dnes není žádná páka, která by ho dokázala zmáčknout. Já si myslím, že Miloš Zeman bude naprosto utržen ze řetězu ". (konec citace).

==========

Skutečně veřejně řekl:

MY nemáme žádné páky, jak Zemana zmáčknout, nemůžeme ho zmáčknout přes rodinu, přes jeho první ženu, přes syna.

Je to šokující a otřesné...Ti, kteří SKUTEČNĚ vládnou v této zemi na předchozího nepřímo voleného Prezidenta měli páky, jak ho zmáčknout:byl zvolen až ve 3. kole po intenzivním zákulisním jednání a za hlas se jim musel celých 5 let odvděčovat.Zvolený prezident nejdemokratičtějším způsobem, jaký lidstvo zná, tj. přímá volba lidem:není P. Kamberskému a jeho KLICE nijak zavázán a oni ho nemohou ZMÁČKNOUT.Navíc na jeho první manželku a syna z 1. manželství - na rozdíl od Babiše - nic NEVĚDÍ... P. Kamberský v afektu poté, co již podruhé jeho "klika" prohrála volbu Prezidenta, řekl mnoho, co by v klidu a s rozmyslem neřekl.Stejnou zcela nedemokratickou zákulisní taktiku jeho klika nyní uplatňuje na předsedu vlády...a bohužel mnozí studenti, mládež i další sedli na lep...

Autor: Petr Liška | pondělí 19.11.2018 14:37 | karma článku: 42,50 | přečteno: 2304x