Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Taky jsem přemýšlela, že dám Zemanovi hlas v prvním kole. KZ mě ani nenapadl. Zemanova kampaň mě ale znechutila tak moc, že jsem dala hlas KS.

0 0
možnosti

Když už  ani pan Posselt se neraduje  z pana Schwarzenberga, není tedy proč ho volit. Je strašné, že pan Schwarzenbgerg odmítá pomoci vyhnaným  sudetským Němcům v jejich usilování o majetek.

4 3
možnosti
PV

A teď tu O Karkulce.

2 5
možnosti
Foto

Zneužít  cizí jméno nepravdami, by se asi nelíbilo nikomu z nás.

Jestli my Zemanovi   lživý obraz Berdta Posselta promineme,  svět nikoli. Jeho nechutnosti vláčí žumpou celý národ. Takový prezident možná chce do Evropy, ale s ostudou? Posselt, který vyhnance jako předseda zpacifikoval je 100x slušnější človeka velmi smířlivý politik.Hledání nepřítele  nejdříve za hranicemi a pak doma je bolševicko -nacistický recept  uchvácení moci.

5 6
možnosti
HM

jestli  se Zeman prolže na Hrad ,tak jsme  v očích pozorovatelů stádo tupců,,

5 5
možnosti
Foto

Je to opravdu velmi trapné, opakovat tyhle propagandistické hemzy. Média se naprosto znemožnila podporou jedné strany, jen hlupák tedy operuje s pseudoargumety knížecí propagandy Rv

5 9
možnosti
PK

P86e24t71r 25K40o50p98s

25. 1. 2013 23:17

někdo holt tady neunáší, že si někdo zkontroluje fakta a ejhle, ona to fakta nejsou, ale jen tu někdo střílí slepými náboji...

6 3
možnosti

Mladíku, dej už s tím pokoj.

Volby už probíhají 

a Karlíček se bojí , 

že to prohraje.

Už podal žalobu za inzerát,

na noviny Blesk!;-D

6 10
možnosti
JL

Karel je tím, kdo měl jasně prohrát, Zeman se připravoval na souboj s Fischerem, dopadlo to tak, že teď má obrovský strach. Víte, my cojsme přežili Klause, přežijeme i Zemana, ale on ten Miloš teď má evidentně strach, že nedostane to, co mu podle něho právem náleží.

7 9
možnosti
VH

Rv Ten otazník tam patří.  Franz opravdu označil Zemana za čitelnějšího, sudetší Němci evidentně považují pro ně za přijatelnějšího KŠ, za majitelství zámku se Zeman omluvil.

4 10
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1051x
Jsem sám sebou, ale dá to někdy fušku v tomto světě...

Seznam rubrik

Oblíbené články