Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Zeptejte se těch, co k volbám nešli. 40%. !

0 0
možnosti
SB

jste se asi udeřil do hlavičky, ne? Miuoš právě postoupil na šachovnici dál a po obětování pěšce SPOZ zaútočil na soupeřovo postavení

3 1
možnosti

Šly ovečky za pastýřem, nebo koblihami ? Od obojího trochu přece.

Každopádně, volili (už zas !) zajíce v pytli. Protože nikdo, opakuji nikdo, neví, co z pana Babiše vyleze. Takové chování je neodpovědné a čeští voliči, resp. nemalá část z nich (v tomto případě skoro milion lidí !), jsou nepoučitelní. Kolikrát ještě budou muset dostat na zadek, aby se poučili, že nelze volit Spasitele, protože žádní takoví po zemi nechodí ?

To je ale, pane autore, marnost nad marnost, je to stále stejné.

A to nemluvím o přitroublém xenofobovi, který - jakkoliv v životě neřídil jediné odděleníčko na libovolném Obecním úřadě - dokáže v klidu sednout a napsat knihu "UMĚNÍ VLÁDNOUT". ;-D A uvěří mu to bratru 350 tisíc lidí. Nevídané. :-)

Co ale s takovýmto materiálem  ?

! víc než 1/5 se domnívá, že velikost soukr. majetku by měla být nějak omezena !víc než 2/5 si myslí, že rozvoj hospodářství má být usměrnován státem !71 ze 100 tvrdí, že stát má zaručit, aby ten, kdo chce pracovat, dostal práci !1/3 chce, aby se všichni měli stejně, resp. má za to, že to, co společnost vyprodukuje, by mělo být přerozděleno tak, aby nakonec měli všichni přibližně stejně, to si myslí 27 lidí ze 100 ! Tak co s tím chcete dělat ? P.S.: Miloš Zeman by sice jít měl, to ho ovšem ani nenapadne, sotva se přece usadil ! :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1051x
Jsem sám sebou, ale dá to někdy fušku v tomto světě...

Seznam rubrik

Oblíbené články