Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P26e53t56r 25K38o26p94s

9. 1. 2013 7:41

Přátelé, ono to vůbec není o amnestii . ale o protestu národa proti tomuto druhu vládnutí!

1 0
možnosti
JK

Ale samozřejmě !  Pokud by byl na Klausově místě Havel, vsadím se, že by se moc nesouhlasu neozývalo.

1 2
možnosti
RK

Smůla. On na jeho místě byl.  A snesla se na něj obrovská kritika, která neskončila ani jeho smrtí. Schválně se mrkněte do diskusí v době kdy V.Havel zemřel, nebo z období přejmenování letiště. Jenže to pochopitelně nevidíte. Navíc kdopak byl největším kritikem amnestií V.Havla?

2 0
možnosti
PP

No pusti sve kamaradicky vzdyt on sam byl jejich ucitelem v tunelovani.

5 1
možnosti
VK

Klaus má pravdu, je to organizovaná štvanice médií na něj ... důvod se můžeme jen dohadovat. Většina lidí si bohužel  nechá médii nakukat cokoliv, i tak si myslím, že většině je celá záležitost šumák - to jenom podle médií vypadá, jako by s kritikou souhlasilo 90% národa. Manipulace v telce je úplně zjevná, každá sebenesmyslnější hloupost je prezentována jako hlas lidu. Počínaje údajným snímáním obrazů prezidenta ve třídách (všech pět případů telka pečlivě zadokumentovala), konče srdceryvným vyjádřením ženský, která je v kriminále jako doma a svůj život na svobodě si nedovede představit, že vlastně žádnou milost nechce. Jedna ženská z 5 000 amnestovaných a propuštěných reprezentuje podle prolhané manipulace ČT všechny ostatní propuštěné.

Co se týče zdejších blogerů - inu, kdejaký mazal si tak může ohřát polívčičku.

3 8
možnosti
Foto

Představme si, čistě teoreticky, že jste televizní reportér. Půjdete v době, kdy se doma, na náměstích, na návštěvách i v hospodách probírá jedno jediné téma AMNESTIE, natáčet reportáž o staroušcích v domě důchodců, jak se učí plést košíky z proutí? Nebo o regulaci potoka v Horní Dolní? Hrdinně řeknete svému šéfovi, který Vám toto téma zadává, že jste vkusný a decentní člověk, který nebude přispívat ke všeobecné hysterii točením další hnusné repotráže?........

Když budete šéfem zpravodajství, odmítne Vaše médium jakékoli zmínky o amnestii? Řeknete svým podřízeným, ať si to točí ostatní hloupé televize a rozhlasy, že u vás jste lepší a že  o amnestii nesmí padnout ani slovo?

Rebublikou hýbe amnestie a novináři jdou po tom, co nejlíp prodají. To je zákonité.

A protože pravdivé informace se jaksi drží pod pokličkou, nemají nic lepšího než to, co nám předkládají.

2 0
možnosti
Foto

Jistě. A proti komu by měla být namířena? Vždyť Klaus je trnem v oku všech levičáků, pravdoláskařů, ekoteroristů a eurohujerů už nejméně 20 let. A takovouto jedinečnou a asi poslední příležitost si nenechal nikdo ujít.

A Klaus do toho šel i přesto, že to věděl. Že si to mohl spočítat na prstech. A on umí lépe počítat než do pěti, že?

4 9
možnosti
Foto

zase jsem se nezmýlil. Vy jste snad tím Klausem placenej

3 4
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1051x
Jsem sám sebou, ale dá to někdy fušku v tomto světě...

Seznam rubrik

Oblíbené články