Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Možná autor nepostřehl, že stavba stojí už cca 2 měsíce právě proto, že ŘSD odmítlo platit vícenáklad. Takže nový ministr do toho nepřinesl vůbec nic kromě mediálně silných slov. CHce to více rozlišovat mezi realitou skutečnou  a "realitou" mediální, článek mi přijde jako taková hkluboká myšlenka mezi  šestým a sedmým pivem...

0 0
možnosti
PK

P61e37t71r 18K42o64p54s

21. 7. 2013 8:47

Vážený pane Chytrý, je hezké, že komentujete formu, ale ale asi Vám unikl obsah. A je tu jedno, o jakou vládu jde. Vzhledem k  její změně se už nedovíme, jak by to dopadlo, kdyby... ale braňme se aktuálnímu možná... mě už se to fakt nechce zase platit...

0 0
možnosti
LB

Nějaké navýšení cen by mě nezajímalo.Firma co vyhrála soutěž o D1 si byla vědoma do čeho jde a za jaké peníze.Z mého pohledu je to jednoduché-pokud uzavřu smlouvu s jinou firmou že něco dodá či provede určitou službu a daná firma smlouvu nedodrží nebo navyšuje cenu dostane zaplaceno za službu kterou dodala do dnešního dne a zítra smlouva končí.Jiná firma její práci dodělá.Na to stačí jeden odstavec ve smlouvě o provedení prací.Stát by si měl uvědomit že je v pozici platícího zákazníka a státní úředníci by měli dostat jasně najevo že pokud budou náchylní za úplatek takové vícenáklady proplácet skončí na Borech.

Mafiánský systém-rozkopu vám dálnici a pokud mi nedáte o pár miliard více tak ji nedodělám je nehoráznost která na trhu nemá co dělat.

0 0
možnosti
Foto

Pokud nemám zájem zaplatit neoprávněně požadované peníze, tak je nezaplatím. To však není případ našich potentátů, kteří zpravidla na navýšení plateb participují.

Takže: ANO, zaplatíme to my, daňoví poplatníci.

0 0
možnosti