Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Realitní byznys, stejně jako ostatní obchodní sféry doplácí na lidský faktor. Najdou se opravdový profesionálové a potom velké množství těch druhých s pochybnými úmysly. Proto se i v tomhle směru rozvíjí nové služby, které v sobě zahrnují celkovou péči (výběr nemovitosti, zastoupení ve vyjednávání o ceně, technický audit nemovitosti a právní kontrolu smluv a zastoupení).

Domnívám se, že pro mnoho lidí, taková služba má smysl.

0 0
možnosti
MR

Zde je naprosto normální věc když si kupuji byt, tak provedu lustraci KN, právní věc vede můj právník a byt si nechám prohlédnout stavebním inspektorem, zjistím si něco o osobním soužití v domě ... .Raději si zaplatím abych později na tom netratil.

U nás je jeden zásadní problém a to je jednak nezkušenost a jednak nedostatek profesionality, jež vlastně nebylo kde se učit a od koho a těch 23 let nestačí.

Je to ve všech oborech. Kdo je schopný raději odejde do zahraničí.

Chceme perfektní služby, odvedenou práci, ale tato republika na to vlastně nemá lidi !

Je dnes celkem snadné udělat profesionální image, ale sehnat schopné lidi je velký problém.

S tímto se hodně setkávám a mam tu možnost vidět věci z obou stran. nejsou to jen reality, ale i stavební činnost, banky, úřady ... .

0 0
možnosti
MS

Problém s RK je ten, že člověk se v žádném případě nemůže zcela svěřit do jejich péče. Musí si často vydyndat, co všechno má ve smlouvě být a uvrtat RK alespoň k nějaké odpovědnosti. Je to strašně pochybná služba, kterou často vykonávají arogantní "obchoďáci", kteří si hrají na glorifikované byznysmeny.

0 0
možnosti
JT

Autobazary a realitky vetsinou provozuji lide tehoz razeni, jako byli drive konsti handliri. Spis nez obchodnici se na ne hodi oznaceni kseftari. Snaha vydelat za kazdou cenu. Ti slusnejsi pouzivaji jen ruzne triky, to horsi primo podvody.

2 0
možnosti