Těším se na Volby

Stejně jako vymáčknutím pupínku nebo vytržením bolavého zubu skončí to nepříjemné období. Nejdřív bylo celkem zábavné koukat na některé volební debaty (Nejlepší byla asi ta kde byl Drahoš a Horáček)    

 

Kde Horáček měl několik celkem vtipných a věcných poznámek . … nejhezčí bylo když chtěl aby aspoň chvilku s nim Drahoš mluvil Anglicky :D – Nezadařilo se … nevím nakolik tento vědec hovoří nebo ne ale mně rozhodně nepřesvědčil.

Nebo když se Horáček ptal Drahoše, co udělal pro to, aby nebyl zvolen „Mlátička Ondráček“ do čela sněmovní komise pro kontrolu GIBS.

Odpovědí bylo jen nesrozumitelné žvatlání. (Sic bez jediného sprostého slova)

Hrozně mi to připomnělo to, když zaměstnanec vysvětluje, proč něco nejde.

Dokážu to pochopit u kluka co je vyučený … ale u Kandidáta na Prezidenta?

 

Dalším vtipným momentem z kampaně byl ten na demonstraci 17.listopadu, kdy celé havlovské křídlo se sešlo zaplakat (zacinkat) nad 17tým listopadem, ale vystoupit na pódiu mohli jen někteří. Na Což následovala téměř hysterická reakce. No ne každý je totiž zvyklý na to že Někteří jsou si ROVNĚJŠÍ.

Ale z lehkého humoru se to začalo přelévat do pozice sviňárniček a sviňáren.

(Například lživá zavádějící letáková kampaň, která měla přesvědčit voliče Zemana, aby nešli k volbám)

Nechci dělat celý výčet svinstva co se stalo, ale je vidět, že v ČR máme nějakou „kulturní“ frontu velice politicky angažovanou.

Ne OPRAVDU už asi vyhynuli nezávislí umělci, protože prachy z Grantů jsou rozdělovány ne na základě umělecké hodnoty, ale podle toho, kdo jak hlasitě hýká blahem z dobra, které se na nás valí z Evropské unie.

Z dob předlistopadových si toho moc nepamatuji ale velice silně věřím, že jak Snaživě se profilují tito kulturní politruci, tak stejně se angažovali svazáci.

Jenom zadek, do kterého se tenkrát lezlo byl jiný.

 

Doufám a pevně věřím že Druhým kolem Voleb toto skončí i když ty lidi se asi nezmění ani s volbami.

Jen doufám že je bude míň slyšet.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Koláček | pátek 19.1.2018 15:48 | karma článku: 22,63 | přečteno: 464x