Piráti – Babiš pro mládež ?

Mluvil jsem s hromadou mladých lidí, kteří půjdou a asi budou volit piráty. Vždycky jsem se jich ptal, co v jejich programu je natolik zaujalo?  

Někteří odpovídali že jsou mladí a že jsou čestní – že se jim líbí, jak jsou pro demokracii.

 

Fakt je že hodně mladých co tráví svůj život u počítače nebo s mobilem v ruce má velkou důvěru v technologii protože dokáže opravdu hodně zjednodušit život – (pokud ji teda nevyužívá stát :D ).  

Ale to je ten starej stát co ho piráti nahradí … ale jak to mají samotní piráti s tou čestností?

Jak moc piráti respektují zákony? – Podívejme se na případ, který zdánlivě nesouvisí a tím je KLINIKA.

Je to parta mladých, co si vlezla do cizího domu a rozhodla se, že se o dům bude dobře starat … líp než majitel a tím že jí vzniká právo na ho si ten dům užít. Je to defacto pirátské zabrání majetku … nebo taky převzetí do kolektivního vlastnictví.

Ok buď budete mít pohled na věc že vlastnické právo je nezpochybnitelné a tím pádem i kdyby majitel svou zahradu neposekal 10 let nám do toho nic není a nebo že pokud on ji neseká a já se rozhodnu jí sekat protože můj subjektivní pocit je že je to tak lepší mám tedy právo cizí zahradu využívat?

Pro mě je odpověď jednoznačné NE.

Pro piráty aktivně „Klinikáře“ podporují.  https://praha.pirati.cz/vyzva-klinika.html

 

Otázka Etiky je i v oblasti toho, když narazí takový vůdce Pirátů na názorovou opozici, kterou označí za fašisty. – Ono pro ně je totiž každý, kdo má jiný názor fašista.

A pak tedy vnímají za legitimní takového fašistu zbít (pod vlajkou hnutí antifa nebo Good Night White Pride.  (Což je teda totál bizár když takto napadají: žlutýho Okamuru, Řeckýho Konvičku nebo Hnědý ExMuslimy)?  http://www.skrytapravda.cz/images/11rijen2017/antifabartos.jpg

 

No nic jedeme dál.

Piráti slibují totální Elektronizaci státní správy … to by znělo jako prima věc, nicméně tu existují náznaky propojení Paralelního Polis a Pirátů.

Pro neznalé Paralelní Polis je skupina hackerů (lidí co jsou experty na prolamování se do počítačových systémů) kteří sídlí v Pražských Holešovicích. Zlý jazykové (Slonková) naznačují že například oni stojí za skupinou Julijus Šuman (nyní twiterový účet který uveřejňuje nahrávky o Babišovi, pojmenovaný po (podle slovenského ústavního soudu) Přímého velícího důstojníka STB agenta Bureše (dnes Babiše))

Jo vypadá to zamotaně. Nicméně existuje link mezi Hackery a Lidmi co chtějí aby všichni lidé měli své údaje a úřední věci v počítačích státní správy. A v ten moment Hackeři / Paralelní Polis / Piráti budou mít totální moc nad každým občanem této země. Prima Vize budoucnosti že ? :D

 

Ale je svoboda. Můžeme volit komunisty antifu nebo třeba já nevim .... Hurvínka

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Koláček | pátek 20.10.2017 9:24 | karma článku: 23,42 | přečteno: 1096x