Česká specialita: nenásilné předání moci

Dnes máme 21. srpna, mnoho lidí vzpomíná na to jak přijeli tanky “spřátelených” vojsk nejenom Rusů ale Poláků Maďarů Bulharů a zase Němců Tentokrát ovšem těch východních.  To je historie na kterou bychom neměli zapomínat ale ...  

To je historie na kterou bychom neměli zapomínat ale je tu jedna věc nepřidali jsme už zase moc někomu jinému?

Z Evropské unie nám proudí nařízení doporučení směrnice které se stávají českými zákony. 

A zase můžeme srovnávat přístup Čechů obsazením po Mnichovské dohodě,  nejvyšší místa vždycky jenom předali moc argumenty můžou být jakékoli bohulibé.  snad aby nezemřeli lidé?

Nebo abychom náhodou nebyli vojensky poražení?

Jedno obsazení naší země proběhlo tak, že se naši přátelé ze západu dohodli s Hitlerem a lidé u nás pak umírali.

 

Další přátelé ve spojení se Sovětským Svazem k nám přijeli s tanky a následně lidé také umírali, je jedno jestli to bylo v koncentračních táborech nebo uranových dolech nebo někde v oblasti Sibiře při stavbě širokorozchodné železnice, co mě na tom fascinuje je, že vždycky u nás v České republice bylo velké množství kolaborantů. 

Za druhé světové války hajlovali a vítali Němce

V roce 68 pozvali Rusty.

 

Vždycky to byly nějaký Jidášové kteří se v době, když jsme byli okupování měli jako prasata v žitě.

 

Dneska tu máme další kolaboranty, nosí evropské vlajky a samozřejmě že materiálně se mají dobře, Evropská unie štědře dotuje kolaboranty a rozděluje jim peníze z podrobených držav. Ti blázni nechápou že to jsou jenom drobky které jim hází. Zatím nikdo neřeší že Euro je nekrytá měna a brzo se začne hroutit jako ty Venezuelské papírky. 

 

Je to smutná bilance. Jediné štěstí je že tito Euro kolaboranti moc nemají děti protože jsou homo a trans a nebo jenom zaměření na kariéru patolízalů. Nicméně se obávám že kolaps nás čeká mnohem dříve než vymřou.

 

Autor: Petr Koláček | pátek 21.8.2020 15:47 | karma článku: 18,81 | přečteno: 418x