Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud má člověk pocit jistého vyhoření v práci, nebo dlouhodobě práci nemůže najít, tak chápu, že se cítí nepotřebný, sklíčený. Je to momentální a nepříjemný stav mysli, se kterým se dá něco dělat, např. změnou prostředí. Ale s opravdovou depresí to nemá nic společného !!! Na svém profilu píšete, že jste expert přes kariérní poradenství. Štěstí, že nejste expert přes depresi. Kdyby jste mi jako psychiatr, nebo psycholog řekl to, co jste napsal do článku, tak vás,  i přes hlubokou depresi, nakopu do řiti.. Omlouvám se za ten výraz, ale příště si pořádně rozmyslete co budete psát.

1 0
možnosti
Foto

Jak už bylo napsáno přede mnou, o depresi máte poněkud mylné představy.

Člověk ve skutečné depresi není schopen ničeho, nemá sílu, každá banální činnost je naprosto vyčerpávající, myšlenky na konec nejsou výjimkou. Čolěk v depresi nechce nikoho vidět, natož se vydat na cesty. Pomůže jen návštěva odborníka a léčba antidepresivy.

Tak Vás prosím, až zase budete o něčem psát, zjistěte si podrobnosti.

Takhle to vypadá skoro jako výsměch těm, kteří skutečnou depresí prošli a procházejí.

4 0
možnosti
Foto

Vážený pane, to, co jste popsal u sebe jako depresi, je spíše únava ze současného života, případně nespokojenost s dosaženými výsledky. Deprese je něco zcela jiného, pokud je opravdová, Vám neumožní vydat se na dlouhé cesty, čelit zcela novým akutním problémům. Opravdově depresivní člověk nevleze z vlastní vůle na jachtu. Ale jinak Vám přeji hezkou léčbu Vaší "deprese".

4 0
možnosti
JT

J21a69k18u48b 36T82o42m97s34a

30. 1. 2013 10:50

Tak si myslím chlapče, že o depresi nevíte vůbec nic a buďte tomu rád....

6 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
Expert přes kariérní poradenství, hledání práce a řeč těla. Majitel kariérně poradenské společnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené články