Když někoho nazveš kašparem, máš ban

když ve svém příspěvku napíšeš fuck of cosi, je vše v pořádku. Nějak mi ten nepoměr ve výrazivu nesedí.

Dnes jsem si v klidu udělal ranní kávu a jal se podívat, co nového je na blogu. Potěšilo mě, když jsem po delší době uviděl článek, od jisté Krištofíkové. Tahle blogerka vždy dokáže pobavit zcestnými a překroucenými informacemi. 
No, dnes se jala kopírovat článek, který jí odněkud za Austrálie poslal kamarád kamaráda, který napsal další kamarád kamaráda a který je shodou okolností, nejchytřejší Australský Čech a jako jediný má klíče od celého světa. Některé dokonce zdvojeně, kdyby náhodou jedny ztratil. 
Nesnáším, pokud se někdo trapně schovává za druhé a pokud někdo bez jakéhokoli odkazu, cituje druhé. 
Nicméně u Krištofíkové mě to zase tolik nepřekvapuje. Už v dobách Covidové pandemie ráda předávala zcestné názory týpků, jako je flákanec Volný, Zwyrtek Hamplová či hrdina Rajchl. Velmi často jsme se názorově střetávali u blogů "celebrit" které zde již nejsou, neboť publikují raději na různých, proruských stránkách. 
Jsou to ti samí, kteří všude vidí mezinárodní spiknutí, jezdce apokalypsy, ilumináty, Svobodné zednáře či přímo mimozemšťany. 
Prostě taková zvláštní partička která nyní nechápavě kroutí hlavou, že očkovaní lidé nejen že nejsou neplodní, ale dokonce ani nejsou zmagnetizováni. Tudíž nakonec snad mají někde v těle alespoň nějaký ten Sörösův či Gatesův čip. 
Nic proti. Na mé argumenty se také vždy najde dost odpůrců. Nemám s tím problém a rád ponechávám otevřené diskuze neb myslím, že každý má na reakci právo. Lhostejno na tom, zda je reakce stupidnější, než samotný příspěvek. 
Vlastně bych ani nechtěl řešit kdo tady má pravdu. Já mám svojí a odpůrci bohužel nemají žádnou další informaci, kterou by mě dokázali přesvědčit o opaku. A to i přesto, že jsem poměrně otevřený člověk a dokáži změnit názor, pokud jsou data, která mě o omylu dokáží přesvědčit. Tady však žádná nejsou. 
Horší však je (a o tom je můj příspěvek) jak redakce iDnes funguje. Zatímco já v několika příspěvcích za nazvání politika, či autora kašparem dostal ban, tak Krištofíková klidně napíše v blogu Fuck of a i přesto nemá blokaci. Znamená to snad, že pokud vyjádříme sprosté slovo v jiném jazyce než našem rodném, je vše v pořádku?
Dobře tedy. Pak mi nezbývá napsat nic jiného, než Fuck of Krištofíková, Fuck of Rajchl, Fuck of Zwyrtek a vlastně FUCK OF všichni, který zcela nepokrytě, obdivují ruského válečného zločince Putina a ruskou agresi na Ukrajinu.

Autor: Petr Kleinwächter | středa 9.11.2022 9:29 | karma článku: 11,17 | přečteno: 208x
  • Další články autora

Petr Kleinwächter

Těžký život voliče SPD

30.1.2023 v 10:35 | Karma: 23,98

Petr Kleinwächter

Demokracie SPD mě baví

17.9.2022 v 10:56 | Karma: 21,07

Petr Kleinwächter

Všeho moc škodí

3.9.2022 v 19:53 | Karma: 23,34

Petr Kleinwächter

Kyjev povolává Hellboye

5.5.2022 v 9:53 | Karma: 15,80

Petr Kleinwächter

Diktátor a jeho pohůnci

23.2.2022 v 7:54 | Karma: 15,31