Šílený vybržďovač z Teplic. Má to i druhou stranu.

Ve včerejších novinách televize Nova byla reportáž o šíleném vybržďovači na trase Bilina-Most Chomutov. Vcelku jasné velmi nebezpečné chování řidiče OA Fabie. Ale co tomu předcházelo?

 Ne nebudu psát o řidiči osobního auta, který předváděl honičku jak z akčního filmu. Ať policie případně soud trestá po zásluze.

Chci psát o tom co předvedl ten blb z dodávky na kruhovém objezdu v Bílině. Bílinou projíždím denně ráno a k večeru. Zhruba po půl sedmé se průjezd Biliny směrem na Most ucpe. jsou tam tři kruhové objezdy za sebou a popojíždění je maximálně na patnáct minut. Nic tak strašného, proč by se měli lidi kvůli tomu střílet. Všichni čekají a je to v klidu. Pak se objeví takovýto blb co přece čekat nebude, Nedá přednost dvěma autům na kruháči a předjede je zprava, stojí trochu bokem tak přirozeně po uvolnění odbočky se snaží paní pokračovat v jízdě, do čehož jí tam dodávka vjede . Nějaký keci, že chtěl nechat volný průjezd je nesmysl, protože paní v autě vjížděla na kruhový objezd zleva a odbočovala doleva tak musela objet celý kruhák. Kdyby to měla nechat volný tak nikdy na ten objezd ani nevjede kdy 99%aut ho projíždí rovně.Typický arogantní řidič co si myslí, že si bude dělat prasárny, on je přeci macho.

Pravděpodobně člověk ve Fabii, který to potom s nervama nezvládl, viděl ve zpětných zrcátkách magora co předjíždí kolonu na kruháku a švihne to před osobák. Ozve se troubení a tak týpek z Fabie jde říct tomu cucákovi ať se nechová jako prase. Od té doby bych chtěl vidět záběry z kabiny dodávky kdyby existovali, protože tam muselo ještě něco proběhnout pravděpodobně gestikulací od řidiče dodávky např. Topolánkova gestikulace ty si jednička. Nevím proč by hned o kousek dál znova zastavil a běžel tak nasr..ej k dodávce znovu. Budiž. Po projetí Bíliny se dostanete na silnici o dvou pruzích až do Mostu. Budu spekulovat, ale možná to bude znovu gestikulace a arogance dodávky kdy jede Fabie vedle něj, třeba mladej hází frajera před spolujezdkyní. Chybí tam sedm minut záznamu od kruháku až po první vybrždění, možná že by i zvukový doprovod hodně vypověděl o tom co se událo. Každopádně co potom předváděl s Fabií je strašné a mohly u toho i umírat lidé. Neomluvitelné a asi za to tvrdě zaplatí možná i  pobytem v kriminále. Po právu. Doufám, že Policie i pořádně opepří blba z dodávky za přestupky, které spáchal. Akce-reakce.Příčina-následek. Nic více nic méně.

Bohužel nešvary typu nedání přednosti v jízdě, lepení se na zadek jiného auta, předjíždění když je v protisměru auto, předjíždění kolony odstavným pruhem se stává národním sportem. Agresivita některých "šoférů" je až neuvěřitelná.

Zítra je pátek a ještě k tomu památka zemřelých tak to bude na silnici o nervy. Tak hlavně klid a ohleduplnost, ať některé z nás pro změnu za rok nejdou jiní navštívit na hřbitov.

Link videa zde: http://auto.tn.nova.cz/clanek/novinky/silenec-ohrozoval-lidi-na-silnici-ve-smyku-je-vybrzdil-pres-rucni-brzdu.html

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Khol | čtvrtek 1.11.2018 17:43 | karma článku: 42,11 | přečteno: 15557x