Miloš Zeman a Hrad hledá lidi do pracovního poměru !

Někdy se ani nechce věřit co dokáže Zeman vypustit za hnus... . A to je náš prezident, jak smutné. Novinář, který dělá rozhovor s prezidentem, je označen za pitomce co nemá Vysokou školu ekonomickou.

Novinář, který dělá rozhovor s prezidentem, je označen za pitomce co nemá Vysokou školu ekonomickou.

Podle něj v krizi způsobenou koronavirem jsou někteří podnikatelé neschopní a měli by zkrachovat. Jeho oblíbená kavárna má sedět doma a číst knihy, protože jsou tupci. 

To přeci není možné aby toto bylo z jeho hlavy. Vždyť má poradce.

 První urážku mu radil určitě Ovčáček. Redaktor komunistického plátku a předtím bulváru co plní svůj Twitter urážkami lidí, kteří na rozdíl od něj něco dokázali. A skončil na Hradě.

 U druhého, co se týká podnikatelů, má rady pravděpodobně od Nejedlého s Mynářem. Nejedlý, jeho ekonomický poradce zkrachoval, a zanechal za sebou dluhy, které za něj zacvakal ruský Lukoil. Evidentně neschopný podnikatel tak skončil na Hradě.

 Mynář, hradní kancléř bez bezpečnostní prověrky, co asi čerpal neoprávněně dotace a odmítá je vrátit. A skončil na Hradě. Apropo po výroku Zemana, že nejlepší díla stvořil v minulosti umělec, když byl hladový, čekám na perfektní umělecké dílo od Mynáře. Porušil epidemiologické opatření poté co jeho prase hladovělo a musel ho obětovat na zabijačku. Prase bylo hladové, ale bohužel ono žádné dílo nestvoří je totiž po smrti. Tak se toho bude muset ujmout kancléř.

Poučení a rady. Novináři, kteří nemáte ekonomku a tak jste pitomci, běžte na Hrad, on Vás zaměstná jako mluvčí.

Neschopní podnikatelé co zkrachujete běžte na Hrad, on Vás zaměstná jako poradce.

 Umělci až budete hladový běžte na Hrad, můžete třeba dělat kancléře. Jen prosím ušetřete ty čuníky, oni za nic nemohou.

Bože, jak já závidím Slovákům paní prezidentku Čaputovou, No nic co jsme si zaseli při volbě prezidenta teď sklízíme.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Khol | středa 14.10.2020 12:35 | karma článku: 28,83 | přečteno: 707x