Blesk do hlavy K.Peake nic nevyřešil

Zdá se , že Karolína Peake postoupila do vyšší ligy. Topka a modrý jsou jí zavázáni. Není pro ní čas na nový kodex ?

Doba ne příliš vzdálená zpět v čase a Karolína Peake dává dohromady etický kodex veverek pro případ účasti na státní moci. Předražení zakázek o 10% ve prospěch strany (potažmo ABL,V.Bárty, jak chcete), závázání poslanců desetimilionovou pokutou a další ,, etické,, věci hodné kodexu  ,, demokratické ,, strany.

Začíná hlásat pryč s dinosaury a korupcí, chceme demokratický stát, kde se nekradou státní peníze ,o všem důležitém budou rozhodovat voliči. S postupem času, kdy se dostává k postu vicepremiérky pro boj s korupcí, si začíná čím dál více rozumět s panem Nečasem.

Ale pořád je ještě loajálním bártovým lokajem, který se bije v hruď a haleká do světa ať se odpadlíci veverek (Huml,Kočí ,Škárka)  vzdají poslaneckého mandátu, protože zradili voliče veverek (rozuměj diktátorská fízlovská strana).

A přichází ta slavná chvíle soudu Bárta-Škárka-Kočí. Už i Bůh vyslyšel věřícího Kalouska a seslal na Česko blesk jako varování, že se na to nemůže dívat. Co čert nechtěl ten blesk zasáhl naší Karolínu přímo do hlavy. A ejhle z elektrického šoku si Karolína uvědomila komu sloužila a vypověděla poslušnost. Bůh to chtěl napravit a poslal druhý blesk. Sakra zase vedle, tentokrát to dostal Nečas, ale zkratované myšlení vypovídá poslušnost a každý den povídá něco jiného o podmínkách podpory vlády ze strany Karolíny.

No je načase s Nečasem milá Karolíno napsat nový kodex, tvoje strana bude potřebovat peněz jako šlupek  a ve vyšší lize už se 10% nenosí . Hlavně to nepřežeň ať nám ten nahoře sem neposílá jeden blesk za druhým, to boží varování nám příliš nepomohlo :-)))

 

Autor: Petr Khol | čtvrtek 3.5.2012 11:02 | karma článku: 21,84 | přečteno: 1216x