Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autor píše o hokeji. Já jsemslyšel tu reklamu v rádiu o 7 medailích ý minuých OH. A pak Ledeckou, jak si to tam jede užít atd. jen mě tak v duchu napdla hrozná otázka ..... získáme vůbec v Pekingu nějakou medaili?

0 0
možnosti

Českému hokeji díky Královi, Růžičkovi st. a těm lůzrům z výkonného výboru svazu ledního hokeje už nefandím. Ba co víc. Odmítám sledovat v TV jakýkoli zápas ELH a proti mužské hokejové reprezentaci vždy s chutí přeji soupeři. Konkrétně na nynější OH beru na milost jen naše děvčata, u kterých vidím odhodlání a srdíčko.

A k vašemu článku. Klidně cinknout může a pro náš hokej by to bylo myslím spíše špatně. Zase by přišlo plácání po zádech s tím, že to není až tak špatné. Nikdo si totiž jaksi nepřipouští, že zatímco ostatní týmy tam budou hrát se svými déčky, éčky a efky, tak my, společně se Slovenskem tam jedeme s kvalitním béčkem.

2 0
možnosti
Foto

J28a77n 67Š13i22k

7. 2. 2022 17:40

Měli bychom si přiznat, že s českým hokejem je konec. Jenže to už je vidno pár let a pořád je cítit machrování, jako kdybychom patřily mezi elitu. Nevidím chybu ve výběru hráčů, ale ve výchově a trenérech. Ve spoustě oddílů se uplácí, kdo bude hrát a kdo ne a spousta talentů znechuceně odchází. Navíc, je to pro rodiče drahý sport a chce to od nich peníze a oběť. Není ani jedno, ani druhé, lákadel je spousta. Trvalo by léta než se to změní. A můžou za to opěvované hvězdy z Nagana, které svoje nástupce nevychovali. Je definitivní konec. Hezký den

1 0
možnosti

Bane, jednou se vzpamatuje. Svycari byvali pred valkou elita, po ni spis sparing partneri a dnes aby se jich ta povalecna silna petka bala. Ale j uz se dalsiho titulu mistru nedoziju,

Skoda.

0 0
možnosti

Ty doby, kdy treneri byli byvali hraci co po ukonceni karery jeste vstudovali sportovni skolu jsou ty tam. Dnes se hraje kapitalisticky hokej bez privlastku a podle toho to dopada.

0 0
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2501x
Stále ještě relativně mladý, pozitivně naladěný a neopotřebovaný učitel na 2.stupni ZŠ, vášnivý muzikant, amatérský cimrmanolog, sportovec a cestovatel.

Autor vzdělávacího kanálu http://youtube.com/@naockujsematikou