Na čínské netopýre s rouškou s tibetskou vlajkou!

Číňané ochromí celý svět, způsobí kolaps světové ekonomiky, miliarda lidí je v karanténě a umírají tisíce lidí! V Čechách to ale vypadá, že jim místní politická garnitura včele s pyžámkovým jezevcem v lánské noře postaví pomník!

Čínští komunisté, jsme Vám neskutečně vděčni za vaše roušky!  V nekoronavirových časech stojí rouška v nákupní ceně v Číně 2 Kč, dnes nám naši čínští zachránci tu samou roušku posílají za krásných 65 Kč!

Kdo byl v Číně, jistě si povšiml velmi slušného a ohleduplného chování Číňanů. Kamarád, který působil dva roky v Šanghaji, překřtil s ostatními expaty jednu čínskou kolegyni na “nudli“. Nepoužívala kapesník a celou dobu honila nudle jazykem a neustále posmrkávala.

Já zažil v čínském hotelu chování Číňaňů při snídani – asertivně a hlasitě si vytahovali hleny až z paty, čímž mě donutili snídat velmi rychle a střídmě.

Na ulici nebo ve společných prostorách se Číňané při kašlání nebo pšikání neobtěžují zakrýváním úst rukou.

No a do toho sežerou vše, co se hýbe bez ohledu na to, zda to má křídla, ploutve či penis mezi očima…

Takže se asi nemůžeme divit, že nám tu teď vesele řádí koronavirus.

Rozhodl jsem se proto, že poděkuji čínským komunistům za infikování naší země a celého světa koronavirem a za zaslání roušek tak, že mi přítelkyně vyrábí roušku s tibetskou vlajkou, kterou budu s radostí všude nosit.

Pokud to vidíte podobně, vyrobte si taky jednu tibetskou! J

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Houdek | pondělí 23.3.2020 15:58 | karma článku: 27,04 | přečteno: 1080x