Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Vůbec bych to neviděl jako opojení mocí.

Spíš agónie.

0 0
možnosti
PM

Každému, kdo někdy slyšel o Stanfordském experimentu, je chování Blatného, Hamáčka a podobných "dozorců" celkem jasné.

1 0
možnosti
JK

Blatný takto lakotný Hanák z Prostějova, uznávaný hematolog, který dosáhl na post primáře a poději náměstka ředitele dětské nemocnice v Brně už neměl kam růst a jeho ctižádost ho vedla, že svolil ke spolupráci s estébákem. Protože hasí problém mimo jeho obor a navíc musí poslouchat příkazy svého pána prodal svoji dobrou pověst za ministerské peníze. Proto často nesmyslné příkazy, vyhrožování lidem a naprosto nelidské chování (zákaz kontaktů rodičů s dětmi), vše pod praporem jeho úspěchu. Prostý lid o většině věcí nemá páru tak jej snadno oblbne, že pane Kozlere.

3 0
možnosti
JK

J21a12n 93K38o70z61l66e36r

3. 4. 2021 14:13

Jak někdo může napsat takový blábol

2 2
možnosti
JM

J34i19ř39í 11M72í23k22a

7. 4. 2021 22:19

Ano, vemte si vyjádření Blatného, autora článkua a Vás. Kdo tu blábolí?

0 0
možnosti
JH

Moc je slast.

Blatný je mocí opojen.

3 1
možnosti
KS

Proč se vůbec členem vlády může stát někdo, kdo nebyl zvolen lidmi?

0 2
možnosti
JH

Členové vlády nejsou nutně voleni.

1 0
možnosti
BD

Třeba se Blatný vlasně jen obětuje... Když to něšlo pomocí podpisu, tak ty preference vládě zničí jinak - osobně... ;-)

0 0
možnosti

"Člověk, opojený mocí", nad kterým se vznáší Damoklův meč, že může být každou chvíli premiérem odvolán, vypadá poněkud jinak. Na rozdíl od Babiše se řídí názory skupiny odborníků. Jistě udělal nějaké chyby, ale také je nutno zvážit, za jaké situace do funkce nastupoval. Nastrkovat dobrovolně hlavu do oprátky v obecném zájmu, to rozhodně není vlastností kariéristů.

6 3
možnosti
PK

Odborníků? Ten nesmysl s okresy mu byl 100x vyvrácen a dokázán - přesto lže a trvá na něm. Roušky na ulici jsou jasný nesmysl - přesto na nich trvá. Zavření obchodů v pátek a pondělí nemá nejmenší smysl, právě naopak - přesto to nařídil. Kde máte ty odborníky? Myslíte Smejakala, který za vší tou absurditou stojí a bulíkuje mu tyto lži? ;-€

3 1
možnosti
MK

Děkuji Vám, vyjádřil jste to, co si myslím i já. Problém s řešení dané nemoií už dávno není zdravotnický, jen a pouze politický. To, že zemřelo v roce 2020 o 17 tis. víc lidí než za posledních x let, je sice velmi smutné (já sama jsem to zažila, i když to bylo bez covidu, ta ztráta s vámi zamává), ale na druhé straně naprosto přirozené, Je pouhá demagogie strašit lidi denními čísly nakažených (kterým nevěřím) nebo zemřelých (kterých je mi líto, ale viz výše, i to je součást života). A co si budeme namlouvat, 99% rozhodnutí vládních činitelů je v současné době pouze demagogických, bez reálného podkladu, a vyvolává v nás jen vztek, lítost, bezmoc nad opojením mocí nejen p. Blatného.

6 3
možnosti
JK

To strašení zde ovšem neobstarává Blatný, ale především média na čele s ČT. Vědomě a sveřepě zveřejňují lži např. počet pozitivních je počet nově nemocných a pod. Ve špitálech se stále fláká 500 bezpříznakových a 1500 s lehkými příznaky a tím nafukují čísla hospitalizovaných. Nezpochybňuji cca 2000 na JIP. Čínský dárek je hrozné svinstvo. Ale opatření jsou zcela neadekvátní situaci a zavírání zdravých se nedělo ani za středověku.

1 0
možnosti
PK

Je typické, že mnoho lidí se nekriticky pasuje na odborníky a kritizují a kritizují v pozici, kdy fakticky nemusí skutečně řešit problém. Při tom je jasné, že krkolomná opatření vlády jsou vynucena do značné míry chováním části populace, která nectí základní pravidla tří R definovaná již před rokem. Pokud by se člověk choval odpovědně nebylo by třeba např. zavírat hospody, divadla a sportovní utkání, neb sám by neriskoval a návštěv by se sám vystříhal.

6 4
možnosti
JH

Protože chybí čtvrté R - rozum.

5 0
možnosti