Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebojte! Nastupující nealibistická vláda určitě všechno zruší.

0 0
možnosti

Copak tahle vláda může připustit, že v zimě 2020/2021 úplně selhala a zbylo za ní minimálně 20 000, možná celých 30 000, lidí navíc? To by bylo na lynč. Tak teď vytvořila další supervlnu aby předvedla, že s virem se nedá nic dělat.

0 0
možnosti

P12e68t68r 90B76u54r17i32a58n

18. 11. 2021 3:30

R^ Karma, je o tak.

Kdybych chtěl napsat článek o tomhle, napsal bych ho taky takhle.

0 0
možnosti
Foto

S opatřeními vlády nesouhlasím ani náhodou a od začátku tvrdím, že jsou opožděná, neadresná, nesmyslná a neúčinná. Ale kategorická tvrzení o diskriminaci jsou stejně nesmyslná.

0 3
možnosti
Foto

Pročetla jsem Váš článek, se kterým souzním, i když povinné očkování na chřipku by mi doživotně připadlo přehnané, určitě by šlo nastavit i jinak... V dnešní zákony a lidská práva neuznávající divné době vzhlížím k právníkům a lékařům a říkám si, proč toto vše nemohou zastavit. Proč se „jednoduše“ nemohou zdravotnící vyslovit s tím, že covid tady je a navždy bude, je to chřipka, se kterou se musíme již naučit žít, respektovat ji, tzn. každý sám za sebe se chovat ohleduplně k sobě a k okolí s možností opravdu dobrovolného očkování. Mě, občana nezajímají eurounijní lobby ani lobby farmaceutických firem. Když jsem viděla minulý týden neetickou vládní reklamu na očkování, udělalo se mi nevolno od žaludku, ne nad reklamou, nad lidmi v politice, kteří ji z našich peněz podporují a ohrožují nás na psychickém zdraví...jak ráda bych je zažalovala za psychickou újmu, média to samé...

7 0
možnosti

Jiste to znate o tom proc je § tak zakroucenej. No a kdyz nekdo veri vic pravnikovi nez lekari je to jeho vec. Jen by o tom nemel presvedcovat lidi s vlastnim rozumem.

2 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1389x
Absolvoval Právnickou fakultu UK v Praze. Působí od roku 1998 jako advokát v Praze. Je spoluautorem několika publikací zabývajících se zejména autorským právem a mediálním právem.

Seznam rubrik