Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji autorovi za shrnutí ideí a myšlenek sluníčkáře. Jde o velmi nebezpečný kokteil naivity, křesťanského odpuštění a tolerance, ideologie všeobjímající humanity a ekonomické pomoci chudákům ze zemí kde jsme vývozem demokracie vyvolali občanskou válku. Především ta naivní představa, že k nám imigranti prchají s pekla své domoviny, aby našli naše evropské demokratické svobody, rovnost pohlaví a vzdělání.Že nám budou vděční za možnost integrace a multikulturní povznesení jejich rozvětvených rodinných klanů.

Opak je pravdou.! Žádné ideje, hýbou tím vším peníze. Miliardové dolarové příjmy převaděčů a organizátorů migrace v Africe a Blízkého Východu. Miliardové euro dotace neziskovkám zajišťujících pomoc potřebným a jejich neúspěšnou integraci. Miliardy euro na policii a sociální služby v nových sociálně vyloučených lokalitách v každém větším městě v Evropě.

1 0
možnosti
LT

L57u59m10í98r 74T26i72e39t39z

3. 10. 2016 21:41

1. Pokud chcete prezidenta dle vizí dobroserů,tak kdo by to podle vás měl být? Další takový jako vy? Takového jsme tu už měli a začalo to jít z kopce.

2. Zajímalo by mě,když jste tak nároční voliči,kterou politickou stranu nebo kandidáty by jste chtěl volit do parlamentu?

3. Chcete sem lidi,kteří se mají přizpůsobit a pracovat,aby jen nebrali sociální dávky. A jak se vám to daří s naší romskou komunitou?

4. Jak chcete vymýtit mezi spoluobčany s uprchlickým statutem,aby nepraktikovali nadřazenost mužů nad ženami? Snad je tím,že to nich budete hučet bláboly o rovnosti.

5. Jak se chcete vypořádat s ekonomickými migranty?

6. Práva pro všechny stejná - jak by se vám líbilo,kdyby česká státní hymna měla jednu sloku v arabštině,tak jak to před časem chtěli prosadit turci v Německu?

0 0
možnosti
Foto

P44e16t47r 47H85e53s83s

4. 10. 2016 10:28

Jste si jistý, že němečtí turci prosazovali jednu skoku německé hymny v arabštině, tedy jazyku, kteremu nerozumí a který nezvládají slovem ani pismem? Nejak mi to nedává smysl.

0 0
možnosti
JP

cetl jsem tu spoustu rozumnych nazoru, pak jsem se dival, kdo minusoval

pane policky, vy jste blb

0 0
možnosti
PS

P16e49t74r 97S63k14á13c50e21l

2. 10. 2016 22:42

<Kritikům EU bych rád vzkázal, něco si o EU zjistěte.>

Mně např. stačí, že gen sekretariát EU čítá 4 000 (slovy: čtyřitisíce) úředníků. Kdo někdy pracoval ve firmě se stejným počtem pracovníků dobře ví, jaké musí být vynaloženo úsilí o zvládnutí chodu firmy. Aby se počet flákajících se nerozšiřoval, aby vám nerozkradli podnik pod nosem apod. problémy. Natož jen samí úředníci! Kdo a jak je kontroluje, jak využívají pracovní dobu, jak se měří efektivity jejích práce? A počty úředníků se zákonitě rozšiřují, protože oni mají děti, které v ranném věku ovládají tři a/nebo čtyři světové jazyky a ti nikdy nebudou pokrývači, instalatéři či zedníci. Takže se pro ně musí vytvořit další teplé místečko, jak snadné a prosté!

Takže byli jsme před EU, budeme i po ní! Naši předkové byli před rokem 1938 velmi úspěšní i bez dirigentů někde ve vzdáleném Bruselu. Dobře věděli, kam napřít síly. Např. malá firmička "Ježek Blansko" vyvážela výrobky do osmi zemí světa a jejich výrobky se prodávaly samy. Byl o ně na světovém trhu zájem, globalizace, neglobalizace. Jen nestrašte naší malostí, za to by každého pan Baťa z firmy vykopl. Protože máme v sobě geny našich skvělých předků, nezbývá než se dát cestou přeměn (nejúchvatnější věc), k nimž je však třeba nesmírné statečnosti. Jak říkala paní M.Thatcherová...R^

1 0
možnosti
PS

P46e35t46r 71S32k97á79c74e74l

2. 10. 2016 22:44

Oprava:

Aby se počet flákajících nerozšiřoval,....

0 0
možnosti
JK

To je všetko pekné, že vy slniečkári, máte také ušľachtilé a humanitné myšlienky. Lenže na to, aby ste ich mohli realizovať, musíte najskôr zostať nažive.

Ale v prípade, že islam získa kontrolu nad nejakým štátom v Európe (vôbec nemusí mať nadpolovičnú väčšinu, ochotných ľavičiarov ochotných podrezať si vetvu, na ktorej sedia, je v každom štáte dosť), tak vy, slniečkári budete prvými obeťami šaríje...

Úplne rovnaké to bolo po 48.roku. Tí najväčší podporovatelia komunistov často skončili za katrom alebo so slučkou na krku...

4 0
možnosti
RH

R86a48d63e44k 33H16o43r91á65k

30. 9. 2016 13:52

Omylem jsem vám dal karmu. Pardon, uklikl jsem se.

1 0
možnosti

Jasně a pěkně shrnuto, jste prostě "jen" užiteční "idioti".

6 1
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem vystudovaný chemik, pozdeji pracovník ve farmacii a konečně ve finále učitel na SŠ. Momentálně jsem ochrnutý kriplík s ALS. Mým cílem je klást otázky a snažit se najít odpovědi na složitosti dnešního světa, ve kterém už moc nepřemýšlíme. Jestli Vás můj blog přiměje k zamyšlení, budu radši, než být blogerem roku.

Seznam rubrik