- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já ty mořské potvůrky nemusím, ale kdykoliv jsme blízko moře tak je náš favorit tuňák.
pekny blog, jako ostatne vzdy Na sneky potrebujete spoustu masla s cerstvymi bylinkami a korenim, jinak asi nejsou nic moc, ja je mam rada, ale v restauraci, doma je s tim moc prace. Ustrice jsou vynikajici, chodim do rybarny primo v pristavu (bydlim 1km od more) a kupuji cerstve, mam dobry nuz na ``shucking`` a tu prvni vzdy slupnu jen tak s citronem, pripravuji je v podstate jako rizky - slozitejsi recept je na Oyster Rockefeller, ale nasla jsem recept - rocking oyster Rockefeller, priste zkuste, delaji se v pivu chtela jsem se zeptat (indiskretne), jste-li zprizneny s Vladimirem nad Vami, ten je take stale nekde venku, ale na kole.
http://allrecipes.com/recipe/12801/rockin-oysters-rockefeller/
Koukám, že jste labužník, super. My tu máme místo čerstvých ústřic, jen čerstvé kapry :-). Ale taky dobrý. Info jen pro vás :-) : s Vladimírem nejsme v žádném příbuzenském vztahu.
Dobrý nápad, na cestu projet si místa, kde se vylodili spojenci Záviděl jsem Vám ty ústřice, takto čerstvé přímo od zdroje jsou nej.
Bylo to někdy nesmírně silné, ta místa jsou dodnes plná emocí.Doporučuji.