Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

Falešná demokracie

1. 4. 2011 16:23
Opět odvádíte pozornost od podstaty

Autor píše: "

Svěřit správu země do rukou skutečných odborníků a ne stranických kádrů. To si snad dělá legraci. Kdopak jsou ti  "skuteční odborníci"? To byli přece kdysi Klaus, Dyba, Dlouhý, Kočárník ap. Dnes jde přece o zásadní střet tunelářské pravice s levicí hájící "obyčejné lidi".Pokud chcete něčemu pomoci, podpořte ČSSD, podpořte Generální stávku, podpořte pád tunelářské vlády.

0 0
možnosti
R

rudaz

4. 4. 2011 23:27
Re: Opět odvádíte pozornost od podstaty

Pokud chcete pomoci někomu k něčemu, volte ty, co nás za 20 let přivedli do krize. Ale pokud chceme změnu, musíme volit změnu. Tzn. néé ty chlapce, kteří nás 20 let špatně vedli. Logicky nemají na to, aby nás z krize vyvedli. V krachující firmě taky nevymění vrátného, ale GŘ. Takže změnu u sebe proveďme změnou názoru, tzn. překonejme zklamání a rozlučme se s neschopnými, nevděčnými. Obyčejné lidi hájící levice to dopracovala tak, že EU nám diktuje, cizí firmy jdou dál na východ atd., atd.

Takový je hlavní střet. NEparlamentní strany jsou schopny změnu provést, jsou schopny komunikovat. S každým, nevěřte mi to, ověřte si to. Napište jim - tzn. http://www.suverenita.info, občané.cz a další.

A bude líp.R^V

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

1. 4. 2011 16:05
Technické provedení

Jen ten formulář na http://www.neo2011.cz/ Vám nějak moc nefunguje - použít jQuery bez důkladného otestování nebyl dobrý nápad. Co takhle standardní formulář a php zpracování? Klidně Vám to napíšu, stačí říct. petax.petax@gmail.com

0 0
možnosti
PH

Petr Havlíček

1. 4. 2011 11:19
Žádost o zveřejnění příspěvků

Dobrý den, pane Havlíku, Vaše příspěvky mne svým obsahem velice oslovují. Velice vítám i výzvu NEO2011, vedenou Vámi a MUDr.Hnízdilem, kterou jsem již svým podpisem dnes podpořil. S přáteli jsme založili společnost, která se rovněž snaží poukázat na nedostatky ve společnosti a usiluje o nápravu fungování současného systému, který dle našeho názoru nemůže být do budoucna v současné podobě udržitelný. A změnu lze prosadit pouze neustálou prezentací pravdivých informací o fungování systému co nejširšímu okruhu lidí, o což se na našich stránkách http://www.pozitivnisvet.cz snažíme. Snad se lidé „zmobilizují“ natolik, aby konečně došlo k podstatným změnám krajně nevyhovujícího a pro občany nevýhodného systému. Chtěl bych Vás požádat o souhlas se zveřejněním některých Vašich příspěvků na našich stránkách, samozřejmě s odkazem na autora. Ať už se rozhodnete jakkoli, předem moc děkujeme. za společnost Pozitivní svět Petr Havlíček, zakladatel

0 0
možnosti
D

Draggo

1. 4. 2011 10:33
A kde mame jistotu,

ze to zase neni nejaka akce pravdolaskaru, zelenych a podobnych smejdu?:-P

0 0
možnosti
BR

f1racer

1. 4. 2011 9:40
NEO2011

Jen pro doplnění -

Dalšími kroky bude utvoření pracovních skupin složených z odborníků příslušných oblastí. Následovat budou legislativní návrhy změn občanské opozice a také návrh nové Ústavy České republiky. Nechceme býti pouhými pasivními pozorovateli prohlubující se krize. Naopak, budeme konat kroky k vytvoření nového uspořádaní správy země, založeném na otevřenosti, odbornosti a permanentní občanské kontrole

0 0
možnosti
P

Pe-tr1

1. 4. 2011 9:52
a ještě jedno doplnění

Naše legislativní návrhy změn protlačíme Parlamenten  pomocí námi podplacených poslanců jak ze současné koalice, tak i opozice. Proto podpořte naši petici a my se vám zaručíme, že až se dostaneme k moci, tak na  vás budeme myslet při dělbě koryt, které si vybojujeme. Jinak - celý článek a příslušná petice jsou nekonkrétní plky o ničem, jak se všicnhi budou mít krásně, až budeme zvoleni my. Je vidět, že autoři jsou skuteční politici.

0 0
možnosti

studánka

1. 4. 2011 9:25
To, co chceme a co nechceme,

v tom máte pravdu. Nikoliv však už v tom, jak toho dosáhnout. V současně platném systému totiž žádné jiné, nové parlamentní volby nic nemohou změnit. Žádné volby v systému podle poměrného zastoupení, ba ani většinové volby bez možnosti občanů vyjádřit svou vůli v referendu ke změně, tedy nastolení toho co chceme, nevedou a vést nemohou. Jedinou cestou při neexistenci spravedlivých a demokratických zákonů je revoluce. Chcete ji? Existuje totiž mnoho způsobů voleb. Každý z nich je však více či méně demokratický či zcela nedemokratický. Většinová vůle občanů je však zjistitelná jedině a pouze referendem a to proto, že stále vznikají nové a nové otázky, které před volbami nebyly aktuální a nebyly diskutovány. Jakákoliv tvorba povolebních koalic se nemůže opřít o žádný platný zákon, je tedy nelegální. Zároveň je nelegitimní, protože žádný občan žádný subjekt ve volbách nezmocnil k vyhandlování jakékoliv konkrétní povolební koalice.

0 0
možnosti
O

oslik

1. 4. 2011 10:48
Re: To, co chceme a co nechceme,

Ještě bych k tomu dodal - jakákoliv banda, která má sebekrásnější seznam toho co chce nebo nechce, je banda nevolitelných darmožroutů, pokud zároveň s tím neukážou, jak své představy chtějí realizovat. A pokud s tím i neukáží, že jejich představa realizace je v reálném světě proveditelná.

0 0
možnosti
MV-V2

Multikultůra vítězná - verze 2

1. 4. 2011 9:16
VVP - velký volební podvod

...no ty si ale jouda, já chci ....

0 0
možnosti
B

boojum

1. 4. 2011 9:15
Souhlasím s panem Havlíkem a proto

budu volit ČSSD.Nevidím žádný jiný politický subjekt, který má program podobný tomu co nastínil p. Havlík. ČSSD je nejblíž, nehodlám volit nějakou další VěcProlhanou nebo BOTTOM014.

0 0
možnosti
MP

MAXIMUS PERMAGNUS

1. 4. 2011 9:51
Re: Souhlasím s panem Havlíkem a proto

ne že bych si myslel,že ČSSD je jasná alternativa,nicméně souhlasím,že struktura politických stran se musí vyprofilovat a to chce čas.Nějaké další rychlokvašky typu VV jesou na nic - nikdo o nich nic neví,pokud se budou zaštiťovat nějakou známou osobností,tak je to víc než směšné - znamí herci,umělci nebo odbornící v nějakých profesích jsou většinou politic ky zcela mimo.

0 0
možnosti
O

oslik

1. 4. 2011 9:02
Hahaha

A před tím provedete nějaký vojenský puč nebo co, abyste mohli změnit volební zákony? ;-D

0 0
možnosti
MP

MAXIMUS PERMAGNUS

1. 4. 2011 8:38
asi 679. "vážně míněná petice či výzva"

víte,čemu se říká inflační fenomen ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik