Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Celá akce byla, podle mého mínění, zcela legitimním postupem občanů (75 tisíc jich podepsalo petici), kteří tímto vyjádřili svůj postoj ke krokům Václava Klause a české vlády. Z předchozího článku cítím značnou adoraci VK, jakoby se ho někdo ani slůvkem nemohl dotknout. Z mého pohledu tento člověk pokazil mnoho věcí, naštval mnoho občanů, zejména ze střední třídy a mnohými je vnímám jako úředník, u kterého jsou lidé rádi, že již skončil jeho mandát. Proč navíc nazývat senátory šašky, když jen projevili svůj občanský postoj? Naopak u mnohých vysoce postavených členů ODS jsem si, v souvislosti s touto kauzou, všiml značně histerické reakce, která mi připomněla dobu normalizace.

0 0
možnosti

M93í68l43a 19Š60u70l83a

28. 3. 2013 10:24

.. takže to čeho chtěli senátoři dosáhnout se vlastně povedlo .. bylo by dobré se seznámit s kvalifikací pojmu "velezrada" .. 

.. senátoři a senátorky musely vědět, že jejich žaloba na prezidenta republiky je nesmysl, který by musel Ústavní soud zamítnout .. pozdním podáním však k projednávání nemohlo ani dojít, takže ÚS rozhodl se tímto nezabývat z důvodu pominutí důvodu žaloby .. bývalá ústavní soudkyně Eliška Wagnerová toto musela vědět, takže jí já podezírám z úmyslné snahy poškodit Václava Klause (těch zbylých 37 šašků v tom jede stejně) .. 

.. povedlo se, VK nemusí nic vysvětlovat, protože to ÚS smetl ze stolu, smrádeček tady zůstal a okopávači kotníků Václava Klause mají o čem psát ..

2 3
možnosti
JL

Na začátku správně popisujete, jak je veřejnost matena nesprávnými právnickými pojmy. To by bylo v pořádku, kdybyste se ve svém dalším textu sám toho samého nedopouštěl. Takže - Ústavní soud nevynáší žádné rozsudky, to za prvé. Za druhé - senátoři nepodali žádné dovolání, ale ústavní žalobu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik