Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

popetr

25. 5. 2011 11:10
Máte v tom zmatek

k čemu jsou kodexy, když jedna dáma (Karlovy Vary) mohla čachrovat veřejně jak chtěla a ještě se všem vysmála? Že starostové ODS "v dobrém" kradli po vymyšlených záplavách ze státního rozpočtu? Jste už mimo realitu, proto se už nikam nedostanete. Jsem volič ODS "klausovské", ale potom se to zvrhlo ve špínu. Ne, že by za Vás to bylo křišťálové, ale základem byla myšlenka. Ta je dnes pouze ve vládě, ale kraje a krajská politika i níž je pouze o dalších dluzích a korytech. Jste prosím naivní, občas napíšete rozumnou větu, ale je to stále plus mínus, takže na místě. Nemáte vizi myšlenky. Prostě neznáte realitu. A Zavadil? Ten by odebírat z rozpočtu na dluh nejvíc. Správný člen ROH!!!

0 0
možnosti
T(

ToughestDebaterEver (GodMode:On)

25. 5. 2011 11:00
Souhlas, opět můžu jen litovat

že místo strany Občané se protlačila do parlamentu strana VV v čele se supergurem, naivním ex-novinářem a jejich harémem. Bohužel úroveň národa je taková, že se nechá vždycky koupit - oranžový bilboardy jsou vždycyk vidět všude, stejně tak i modrý a díky Bártovi byly i VV hodně vidět. Vážení nevím jak vy, ale jsem na sebe hrdý, že nejsem průměrný občan této země (Nova, Blesk, volba svýho vůdce na základě výše daně z příjmů, na základě nesmyslných slibů a na základě počtu bilboardů. :-P[>-] 

0 0
možnosti
FD

Falešná demokracie

25. 5. 2011 10:03
Nezlobte se, ale opět jste mě rozesmál

To jste na to tedy přišel brzo!To jste tedy profesionál!

Že máme komickou prolhanou modrobolševickou vládu asociálních tunelářů je přece jasné už rok. A že taková vláda vznikne, bylo jasné už před volbami, kdy se vytáhla řecká lež a dětské klipy.

Nakonec jste mě dorazil,že "signifikantním vykřičníkem" je ta hloupá nehoda. Daleko větším vykřičníkem je přece ten arogantní postoj vlády k akci odborářů. To "knížecí" přehlížení totální nedůvěry více než 40 000 účastníků akce a statisíců (miliónů?) sympatizantů.

Vláda lokajů tunelářů musí padnout co nejdříve, aby stačila nadělat co nejméně škod.  Pokud se ten směšný spolek nerozpustí sám, bude nutná Generální stávka. Ta  nastane zřejmě na podzim po zvýšení DPH. Proto jediné aktuální téma dneška je podpora této stávky.

Otázka dneška je:  Budete podporovat Generální stávku a zúčastníte se jí? Budete odhalovat zkorumpovanost tisku, který tuto vládu chrání? Budete odhalovat ty manipulace, kterým je dav denně vystaven? Vše ostatní je nezajímavé.

0 0
možnosti
UMPP

utajená milenka pana premiéra

25. 5. 2011 10:32
Re: Nezlobte se, ale opět jste mě rozesmál

Pan Havlík nezačal až teď. Mne osobně zaujal například v rozhovoru na ČRo6, viz 

http://www.rozhlas.cz/cro6/stop/_zprava/879535. Doufám, že ve svém psaní bude i nadále pokračovat.

0 0
možnosti
MB

brlayz

25. 5. 2011 8:59
Správně!

Pane Vašut, mluvíte mi z duše! V Česku se neustále dokola mluví o ideologii - tzn. o té fasádě demokracie, jak jste pěkně vystihl. Reálné problémy jako je hospodaření, územní plánování, sociální smír, občanská aktivita nebo dokonce i vzdělávání jsou odsunovány do sféry ''po reformách'' ... které přitom nikdo nedělá. Je to bordel.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

25. 5. 2011 9:07
Re: Správně!

ty si mák;-D .....ale podoba tam je, o tom žádná;-D Vašute

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

25. 5. 2011 8:53
je to tak

bohužel zatím se nenabízí žádný snadný způsob jak je beztrestně vybít;-)

0 0
možnosti
EH

nanicnemamcas

25. 5. 2011 7:51
Naprosto s Vámi souhlasím

ano, mohu jen opakovat, že s vámi naprosto souhlasímR^

0 0
možnosti
B

Boridoj

25. 5. 2011 8:45
Re: Naprosto s Vámi souhlasím

Já souhlasím rovněž. Ten článek psal inteligentní a kultivovaný člověk, který přesně vystihl současný zoufalý stav naší společnosti a jejích vládců.

0 0
možnosti
B

bakules

25. 5. 2011 7:09
zapoměl jste na počasí,

taky stojí za prd,v té radostné touze všechno zhanit bych doporučil dělat si poznámky aby to nebyl žblept protimluvů.

0 0
možnosti
C

carolusI

25. 5. 2011 2:55
Vláda se hlavně

zdráhá omezit zisky zlodějů všech kategorií. Buď si svobodu podnikání plete se svobodou krást, nebo z jejich krádeží dostává desátky do vlastních kapes. Kdo by se pak ohlížel na občana, že ?

0 0
možnosti
AK

adua

25. 5. 2011 9:12
Re: Vláda se hlavně

Nemohu než nesouhlasit. Jen si myslím,že jsme si to zavinili my všichni. Nestarali jsme se,jak nám pravice a levice vládne. Ti nám vládli a  vládnou stylem "z cizího krev neteče" a já na bráchu a brácha  na mne.  Nic není průhledné a když se na něco přijde,tak se to ututlá. Na co jsou pak zákony. Asi jen pro nás obyčejné lidi. Je to smutné!!

0 0
možnosti
VB

Kicker

25. 5. 2011 0:28
Paretovske zlepšení

Jak zvýšit užitek někoho a přitom nesnížit užitek nikoho jiného (z pohledu ekonomického). Když se tohle učí už na bakalářském ročníku proč ti chytří ekonomové ve vládě to nedělají? Je to moc těžké předělat zákony. Tady se vždy dělá úprava na úkor někoho, příležitostí pro taková zlepšení je nepřeberné množství, ale nic se s tím nedělá.. Až začnou naši ekonomové skutečně myslet ekonomicky pak se možná někam dostaneme, zatím to od nich není žádoucí.

0 0
možnosti
V

vsamotar

25. 5. 2011 0:44
Re: Paretovske zlepšení

Jestli to nebude tím, že ve vládě je ekonomů poskrovnu. Je to samý chemik či jaderný fyzik... ;-)

0 0
možnosti
S

samboush.com

24. 5. 2011 23:34
Souhlas

To hledání nepřítele pro vlastní ovečky je tak okaté, až  je to trapné.

0 0
možnosti