Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Profesor

20. 10. 2010 15:36
Volič je moudrý

A vyměnil zkorumpované politiky. Jenom nevím, který trouba je tam předtím navolil.;-D

0 0
možnosti
H

hafusak2

20. 10. 2010 12:46
Naštvanost lidí na vládní politiku už přesáhla únosnou mez

a odpor lidí k řadě politických stran se přenesla i na komunální úroveň. Jako člověk bydlící na malé vesnici dokonale vidím, jak u nás i na jiných malých obcích strany vyhořely a do vedení obcí se dostali "lidé ze sousedství" volení podle toho, jak je kdo svými spoluobčany ctěn a vážen. Partajničení šlo do kytek, neboť vedení stran se už natolik odtrhlo od starostí obyčejných lidí, že nedokáže vůbec reagovat na realitu a žije svým životem naprosto odlišným. Do takového extrému to nedošlo ani v době předplyšákové. Naše věrchuška by si konečně měla uvědomit, že tohle bylo první varování, protože příští volby by mohly mít naprosto zdrcující výsledky.

0 0
možnosti
VR

varix

20. 10. 2010 20:40
Re: Naštvanost lidí na vládní politiku už přesáhla únosnou mez

Nesouhlasím! Vládní politika měla na proběhlé komunální volby vliv minimální. U nás na vsi např. ODS získala 8 zastupitelů z devíti a KSČM jednoho. A důvod? Ne to, že by naše obec byla tak silně pravicová, ale pouze dvě strany byly schopny postavit kandidátku, ODS úplnou a za KSČM byli ochotni kandidovat pouze dva lidé. Mimochodem, všichni kandidáti jsou nestraníci!

V sousedních ČB zase ODS prohrála kvůli tomu, že zcela nesmyslně sesadila svého, mezi lidmi oblíbeného, primátora Thomu. Je otázka zda je oblíbený oprávněně, ale to, že je oblíbený dokázaly tyto volby.

A i v té Praze neměla zásadní vliv vládní politika, ale spíše to, že Pražáci měli ještě v čerstvé paměti kauzu Opencard, Jančíka a jiné další chuťovky z dílny ODS. 

0 0
možnosti
J

j.Havránek

20. 10. 2010 11:40
Ach, ano...

Všichni jsou špatní. Tak proč ten skvělý Havlík a Občané nebodují, nikdo o ně nestojí?

0 0
možnosti
MI

Martinigue

20. 10. 2010 11:57
Re: Ach, ano...

Malí psi vždycky štěkají nejvíc, víš?;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik