Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jáša

27. 6. 2011 23:07
No, tady máme hned

dva strašáky. Strašák z Řecka a z vlády socanů. Z Řecka strach mít nemusíme, to má mnohonásobně větší dluhy než my. Tam nás může přivést současná vláda, pokud zavčasu neodstoupí, nebo nebude svržená. Jeji reformy nejsou reformy, ale pouhé zdražování. Pokud nedojde k rozvoji ekonomiky, tak jenom škrtání a zdražování nemůže tuto zemi dostat z dluhů.A co se tyče socanů, ti už ukázali že umí přivést ekonomiku k růstu, a pokud pustí chlup na sociální vydaje, pořád to bude lepší a lacinší, než,současná korupce a zlodějny.

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

27. 6. 2011 23:25
Re: No, tady máme hned

Až začnou jednotlivé státy krachovat, nebude důležitá výše jejich dluhů, ale fakt, že budou žít na dluh a nikdo jim už nebude chtít půjčovat. Po krachu Řecka se ochota půjčovat zadluženým státům EU významně sníží. Schodkové hospodaření bude samo o sobě žádostí o bankrot.

-

My máme aspoň vlastní měnu, když bude zle, budeme devalvovat. Ale očekávat, že rozjedeme nějaký růst, když je celá EU a celá západní civilizace v recesi, to je docela odvážné. Vývoj naší ekonomiky kopíruje vývoj ekonomiky evropské a nic nenasvědčuje, že bysme se měli ujmout role lokálního ekonomického zázraku.

0 0
možnosti

hafusak2

27. 6. 2011 19:55
Máme to všichni hezky nalajnováno:

Buď dopadneme jako Řecko, nebo nakoupíme zajíce v pytli, alias vládní reformy. Nic mezi tím neexistuje a kdo tomu nevěří je komunista, levičák, odborář, socka, flákač s nataženou rukou a pod. Zachovejte paniku, všechno špatně dopadne. Naší jedinou možnou spásou jsou reformy p. Kalouska, kdo tomu nevěří viz výše.

Už se ze všech těch lží a pindů dělá špatně.Rv

1 0
možnosti

Vím, že něco vím?

30. 6. 2011 15:20
Re: Máme to všichni hezky nalajnováno:

To máte pravdu,když si k tomu všemu,přidám pindy Vaše,je mi opravdu zle.

0 0
možnosti

janprazak

27. 6. 2011 12:27
Doporučuji nejen současné vládě

Z neustálého handrkování vlásních stran mám dojem, že se pomalu blíží předčasné volby, po nichž s největší pravděpodobností zazní "Kupředu lévá." Autor doporučuje řecké memnto naší současné vládě. Připojuji se, ale zárovněň říkám, že budoucí rudooranžové garnituře bych jej doporučil dvojnásob.

1 0
možnosti

petrs51

27. 6. 2011 12:25
Tohle každý ví

ale jenom nechápu jak si pořád myslí, že stávky to změní a vrátí jim to zpět blahobyt.

1 0
možnosti

janprazak

27. 6. 2011 12:33
Re: Tohle každý ví

Odboráři prostě mají kantraproduktivitu jaksi v popisu práce. Ti řečtí, naši, i všichni ostatní.

1 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik