Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J90a95n 81H38l91e60d73í36k

8. 4. 2014 16:54

DODATEK, Masaryk a Rašín neživili 350 tisíc slovens cigánů a 35 tisíc slovens vysokoškoláků(((úhrnná ztráta za 1 rok minimál 55 miliard Kč!!!)))- , žebračenky za 10 Kč obdržel jen vysoce kvalifikovaný dělník bez práce a penzi obdrželi pouze státní a městští zaměstnanci.  I bohatí sedláci byli ve stáří naprosto odkázaní POUZE na ochotě potomků!!!

2 0
možnosti

J31a45n 92H41l19e38d57í76k

8. 4. 2014 16:42

pane autore, Česko bez mazaných Židů a pracovitých Němců je jen tuze slabým odvarem první republiky. S masivním stěhováním ras a národů je to den po dni horší. Přijdou v trenkách a tričku a chtějí být do měsíce milionáři. A nezodpovědná vláda je bohatě překrmuje sociál dávkami. 650 tisíc nezaměstn a totéž číslo zaměstnaných cizinců,- a nic, nikdo se neozve, nikdo nedá svému poslanci facku. A v příštích volbách těm samým vhodí lístek do urny. Jestli je to degenerace, změna genů, ztráta víry?? Vždyť všichni lžou.

2 0
možnosti

V58í90t 53K11u98č88e31r64a

8. 4. 2014 14:53

Neumím to tak podat, ale mluvíte mi z duše.

2 0
možnosti

Již v 90. letech varovali mnozí diplomaté, že "se na nás naši noví přátelé" přišli také celkem levně "nažrat". Ostatně v každé společnosti se takoví /jedinci, politici, firmy atd..atd..) najdou. Nevěřilo se, byli označeni za /jak tradiční/ nepřátele "národa". Dnes jsou někteří na pravdě Boží, jiní "se na to krajcvaj...", další pracují jinde a někteří se přidali k ukusování. To jen konstatace a připomínka toho, že varovati příliš zavčas je zpravidla vnímáno jako zločin.

7 0
možnosti
Foto

Jsem skeptický k tomu, že lze napravit chyby v systému, který je systémově vytváří.

Llewellyn H. Rockwell, Jr. ve svém  článku,  "Proč jsem anarchokapitalistou" , píše:

"Lidé, kteří jinak podporují tržní principy, téměř bezmyšlenkovitě přisuzují vládě úlohu při zajišťování produkce těch nejdůležitějších služeb. Mnozí akceptují vládní nebo vládou ustanovený monopol na tištění peněz a všichni podporují vládou provozovaný monopol na zajištění práva a bezpečí. 

 Přitom: 

-Stát získává své příjmy násilím vůči nenásilným jedincům.

-Stát utvrzuje veřejnost ve víře ve dva druhy morálních pravidel: jedním jsou pravidla, která se učíme jako děti, týkající se absence násilí a krádeží a druhým jsou pravidla vztahující se pouze na vládu, která jako jediná může nejrůznějšími způsoby iniciovat násilí vůči nenásilným jedincům. -Vzdělávací instituce, jimž vlády dominují, pak utvrzují veřejnost ve víře v legitimitu predátorského státního systému a v morální pochybnost dobrovolné směny. -Vládnímu sektoru dominují zájmové skupiny (které samozřejmě nemají v zájmu zájmy občanů) lobující za svá speciální privilegia na útraty veřejnosti, zatímco soukromý sektor může uspět jedině uspokojením potřeb veřejnosti.     - Touha zavděčit se organizovaným nátlakovým skupinám téměř vždy převažuje nad touhou uspokojit občany."

3 0
možnosti

skoada jen, ze anarchokapitalismus vede jen k dalsimu systemu, ktery opet bude obsahovat chyby, i kdyz jine.

1 0
možnosti

A52d79a57m 21S82t16a23v69a

8. 4. 2014 10:44

"Tohle jsme chtěli? ": Jistěže ano! Usilovat a snažit se o to možné nejlepší. Že  nám to po tom půlstoletém devastování země i lidí nespadne do klína, je víc než jasné!  Ale my můžeme o to usilovat, snažit se o to, hovořit o tom. To je to nejdůležitější! A ono to přijde. A ne jak si to představují marxističtí i jíní, anarchisti, hurá na barikády, hodit dlažební kostky a molotováky, a bude po našem! Uvidíme, jaký bude mít úspěch ten model, na který EU pomalu opět přechází a uplatnila ho na Majdanu - ale já jsem přesvědčen, že anarchii   barikádníků západní Evropy ze 60. a 70. let, vedených dnešním EU  poslancem Danielem Cohn Benditem už konečně odzvonila hrana! I když to zatím tak nevypadá!

0 4
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik