Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

omalovánka

3. 2. 2011 16:31
Veřejné mínění?

Vůbec si nejsem jistá,že se politici obávají veřejného mínění.Možná trošinku před volbami,ale to je potom rychle přejde.Jinak by se snad nechovali tak,jak se chovají.Navíc si myslím,že s veřejným míněním se dá v různých statistikách velice dobře manipulovat.A potom je otázkou,zda veřejné mínění je opravdu míněním široké veřejnosti.

0 0
možnosti
C

carolusI

3. 2. 2011 13:57
Povinný optimismus

požadují vládci tam, kde je nejméně na místě. Podíváme li se s nadhledem, jsme malá zemně vydaná prakticky napospas silnějším sousedům. Přírodních zdrojů nemáne mnoho, zemědělství už je téměř zdevastované. Zatim jsme si místo na slunci udržovali hlavně schopnostmi a vzdělaností obyvatel. Když se podíváme na vzdělání dnešní mládeže, je to obraz bídy. A vládne nám banda bezectných chamtivců. To už není na cinkání klíči. To už chce bič a vidle.

0 0
možnosti
MC

sualk

3. 2. 2011 13:52
Konexe je věc jedna, korupce druhá.

Obě existují v každém stupni hierarchického uspořádání. Pouze druhá však může rašit v nedobrovolných nedemokratických uspořádání takového státu, či polostátních firmách, které vás vedou v příslušném houfu nedobrovolně za ručičku.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik