Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Jiittkkaa

29. 11. 2010 18:02
Není co dodat

přesné.R^JitkaG

0 0
možnosti
R

realateista

29. 11. 2010 14:52
Chcete si snad umýt ruce?

Autor byl od počátku u zrodu ODS. Měl nebo mohl mít vliv ty problémy, "na které přišel až dnes",  řešit v zárodku. Copak nebylo jasné, že Klaus se svými povrchními poučkami měl být okamžitě odstaven od moci?

Dnes mi připomíná pána, který spustí lavinu a pak se diví, že páchá nějaké škody.

Opakuji: Autore byl jste u toho , máte své informace, zveřejněte pravdu.

Jinak Vaše články nemají žádnou hodnotu. 

0 0
možnosti
OS

Naivní volič

29. 11. 2010 14:07
Opět pouze názor, ale co dál ?

Čím víc zde čtu podobných názorů a úvah, čím víc o nich přemýšlím a konfrontuji je s životní zkušeností a současným stavem společnosti, tím víc se mi zdá, že mezi teorií a praxí je hluboká a snad nepřekonatelná propast. Všechny ty akademické, intelektuální, filozofické, kabinetní a kavárenské diskuze o lidských právech, svobodě slova, demokracii, pluralitním pol. systému, volném trhu a podnikání, alternativní kultuře a podobně jsou hezké, správné a užitečné. Dokouříme svůj oblíbený doutník, dopijeme oblíbenou whisky a vstoupíme do reality praktického života. Najednou je vše jiné a neskutečné, vždyť jsme si to tak pěkně vyříkali a víme jak na to, a ono to nefunguje. Začneme si klást otázky a hledat odpovědi - je to těžké, vliv minulosti a přežitků, úklady a sabotáže nepřejícníků a zakuklených staromilců, vliv klimatických změn, globalismus, krize, blbost lidí atd. Jak je možné, že to nefunguje ? Nejsme na tom jako ten Hurvínek s jeho představami o válce ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik