Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tygřice

25. 3. 2010 19:01
Hmmmmm

Máte sice v mnohém pravdu, pane Havlíku, toto jsou první sněmovní volby, kdy nebudu volit ODS (resp. to, co z ní udělali Topol a jeho podporovači, co nyní náhle procitli, i když je i slepému zřejmé přinejmenším od chvíle, kdy se po volbách 2006 začal Topolánek více objevovat v médiích, že ten člověk škodí své straně i pravici jako takové.  Ale z "neviditelných" (protože pravdoláskovými médii ignorovaných) pravicových pidistran už jsem si vybrala Macha. Ten má aspoň na svém webu dostatek textů, ze kterých znám jeho názory a jsou mi blízké.

Nerozumím tomu, proč je potřeba zakládat tolik nových stran a tříštit síly, proč jedete každý na svém písečku a proč se nemůžete domluvit.

0 0
možnosti
S

sorki

25. 3. 2010 15:04
pokračuji

Teď se podívejte na Johna, Bobošíkovou, Macha a další. Já si nedovedu dobře představit, že byste se navzájem dokázali domluvit, ale zdá se mi, že jenom potom máte nějakou šanci. Jinak to dopadne jako vždy, že každý z vás sebere nějaké procento, ale do parlamentu to stačit určitě nebude a pravici to v součtu hodně oslabí. Domluvte se, rozdělte si podle preferencí místa na kandidátkách (já vás určitě zakroužkuji;-D) a jděte jako jediná strana. To je ale moc velká utopie, co? Ani já tomu nevěřím.

0 0
možnosti
S

sorki

25. 3. 2010 15:04
smutné

..víte pane Havlíku, já jsem echt pravičák a jsem z té dnešní situace hodně smutný. Ale jsem smutný i z toho vašeho návrhu a celého českého pravicového spektra. Už z povahy věci je na pravici mnohem větší rozumový potenciál, než na levici (proto také např. ambiciózní Rath, Pecina atd. s takovým úspěchem dělají kariéru v ČSSD, zatímco v ODS by byli pořád nulami), ale to je také velká nevýhoda. Každý trochu schopný pravicový potenciální lídr nejdříve kritizuje pravicové strany a pak zakládá vlastní. Upřímně: na levici tyhle problémy nemají, tam skoro platí, že kdo umí číst, psát a mluvit/lhát, tak má o kariéru ve dvou existujících stranách postaráno. 

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

25. 3. 2010 14:11
zkuste zůstat čistý

v tom našem zabahněném českém rybníčku. Když na vás opozice háže hrstmi bahno a přitom lže a slibuje nemožnosti a český volič ji to baští. Co s tím? Nelze jinak než slevit ze zásad a vést boj podobně.

0 0
možnosti
E

eAA00

25. 3. 2010 13:14
...

Napsal jste to pěkně autore, ale kvůli opravdovým konzervativním hodnotám již byla založena několika bývalými členy ODS z toho samého důvodu, jaký vy uvádíte, Strana Svobodných Občanů. Těm dám hlas mnohem raději, i když propadne. Už podruhé odmítám poslouchat propagandu o volení "nutného zla".:-/

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

25. 3. 2010 14:07
Re: ...

V tom zajedno nebudu, SSO byla založena potrhlým Machem na něhož se přilepili pouhopouzí političtí naivkové.

0 0
možnosti
SH0

sir Humprey 002

25. 3. 2010 12:37
NE

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

25. 3. 2010 12:34
Škoda, že nejsem zakládající člen ODS.

0 0
možnosti
J

j.Havránek

25. 3. 2010 12:06
Pane Havlíku,

Docela pěkný pokus. Je mi  docela líto, že takový vševěd, prognostik končí tak trapně, a to ho ještě čekají výsledky těch  květnových  voleb..

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

25. 3. 2010 12:29
Re: Pane Havlíku,

Jistě máte důvod, proč volíte tento tón. Já takový důvod neznám. Takže pro mne jste jen takový typicky český rozumprd domnívající se, že dosáhl stupně génia, když se mu povedlo pár článečků. Víte takový pivně hospodský Čech. Pro mne autor něco činí - a to, co činí chce to rozhodně více práce, než ty Vaše mnohdy hodně záprdkovité štěky. Takže znovu, netuším proč a k čemu je Váš příspěvek. 

0 0
možnosti
R

rojack

25. 3. 2010 11:40
Je to bolest obou velkých stran

Tak jako ODS ovládla vámi jmenovaná skupina, podobné je to u socanů, ne-li horší. A co hůř, protože je příliš mnoho čuníků na jedno korýtko, rozlézají se nám i do ostatních stran. Co s tím?

0 0
možnosti
T

tulda

25. 3. 2010 11:38
Vážený autore,

rád bych uvěřil vaším slovům ale bohužel po mnoha aférách burana a hulváta to již nelze. Slušní lidé v ODS zajisté jsou, ale museli byste vyměnit celou tu suitu okolo předsedy, Íčkem počínaje a předsedou posl. klubu konče. Je-li pravdou to, že bylo domluveno založení TOP 09  jako odnož ODS, tak byste měli ODS rozpustit a přeběhnout ke Kalouskovi, který celá léta byl horší vás.EU

0 0
možnosti