Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A že tu máme KSČ i KSČM, to Vám nevadí?

A kdo se v té plejádě stran, sdružení a dalších subjektů má vyznat? Ani vepř ne.

Nejlepší by bylo, aby si každý občan založil vlastní stranu pod svým rodným číslem, kde těch náhodných shod je opravdu minimum.

0 0
možnosti

Ten problém je mi znám. Existuje ČSNS a ČSNS 2005. Taky jsme na to poukazovali. Odpověď: Musíte si to registrovat na Úřadu patentů a vynálezů. A co vám UPV odpoví: Nemůžeme to registrovat, protože tady už existuje strana tohoto názvu. Prostě Kocourkov. A to není nic proti tomu, že si devět lidí udělá v hospodě sjezd, poruší asi deset bodú stanov a MV bez mrknutí oka to odsouhlasí, a když protestuj zbytek asi 95% členů, tak vás odkážou na soud, který trvá už asi deset měsíců.8-o

0 0
možnosti
Foto

Každá stížnost na chování státu končí vždy stejně: „Nemáte pravdu a stěžujete si neprávem“, protože MY jsme moc. Opakuje se ten mechanismus bratru 66 let.

1 1
možnosti
Foto

Pane Havlíku, podpbně jako Vy by mohly argumentovat všechy politické subjekty, které mají v názvu slovo "strana" nebo slovo "demokratická." Jako běžný občan a ne-politik mohu prohlásit, že rozdíl mezi názvy OBČANÉ.CZ a OBČANÉ2011 mě doslova uhodil do očí. Pokud sám rozdíl nejste s to postřehnout, měl byste navštívit svého očního lékaře a ne psát panu ministrovi.

2 0
možnosti

J71i76r49k92a 56K20o34c38h

25. 6. 2014 16:43

proste kverulant, ktery navic predpoklada spise nizsi IQ svych stoupencu, kdyz se musi takto uhanet za naprostou unikatnost nazvu sve strany.

3 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik