Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J96a43n 13R60á84ž

10. 12. 2012 18:09

Nechápu, proč jste v jednom článku spojil dvě naprosto nesouvisející témata. To druhé, sebepropagaci, abstrahuji a k prvnímu tématu o smyslu diskuze mohu jen připojit svůj souhlas. Je naprosto v pořádku je-li diskuze vedena tématem článku, tj., když se v ní střetávají názory souhlasu i nesouhlasu, argument i protiargument a to i hodně ostře. To je smyslem diskuze. Naprosto odporné je však osobní napadání autora vedené úmyslem,že když shodíme autora, shodíme i jeho myšlenky aniž by autor takového "diskuzního" příspěvku vyplodil byť jeden protiargument. Autor takového uvažování si neuvědomuje, že to jen a pouze vypovídá o něm a k takové diskuzi se připojí jen ti,kteří také vyplodit jakýkoliv argument neumí. V diskuzích pod články některých kontroverzních autorů je to osobní napadání už tak nechutné, že např. pro mne to znamená takto vedenou diskuzi vynechat.

P.S. Budete-li  na těchto stránkách glosovat současnou politiku, už se těším, i když většinou s Vašimi názory nesouhlasím.

2 0
možnosti
PU

No - co to je? Osobní propagace? Středopravé zaměření je prima, ale samo o sobě v dnešním zmatení hodnot (pravice zvyšuje daně a levice proti tomu bojuje) to neznamená nic. Asi budu muset na ty Vaše linky.

0 0
možnosti
MK

Ta slova z roku 1992 byla prorocká, i když každému, kdo měl znalosti o tom, jak se dělá politika na Západě, bylo jasné, že Klaus a jeho hošani to točí do těžkého rozvratu. Nepolíbeni praktickou ekonomikou a neschopni kučírovat stát a jeho hospodářství nechali rozkrást a zdevastovat obrovské hodnoty, přičemž jim bylo jasné, že jejich nepřítelem je právo a fungující policie. Tak ji rozvrátili také a před právníky zdrhali, i když oni se mezi zloděje rádi zařadili.

Co s tím? No, není těžké to uhodnout, jde jen o to, komu se bude chtít vzít do ruky skalpel a jestli dostane podporu českého voliče- trumbelína..

2 2
možnosti
PJ

P37e63t80r 50J84a54n52s20k88y

10. 12. 2012 15:53

http://petrjansky.blog.idnes.cz/c/310701/Havlik-cosi-vi.html

pane havliku vime ze vase poceti je neposkvrnene.. uz jsme to mockrat slyseli.. spise by nas zajimalo co vite aktualniho kolem te ministerske rosady

1 1
možnosti
Foto

Souhlasím.Karma.

1 0
možnosti
TB

dalo by se říci,že s Vámi souhlasím, mám takový mlhavý pojem, že jsem s Vaším jménem někde setkal,jsem v té straně odkud jste odešel dodnes,je fakt,že jsem do ní vstupoval později. I já Vám přeji klidné prožití všech svátků,které nás čekají

1 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik