Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Pane Havlíku to opravdu nevadí, ale myslím si, že to nejde takto paušalizovat ani kolektivně analyzovat. Vaše názory jsou svobodné a legitimní. Mnohdy s nimi lze souhlasit. To však neznamená, že vaše analýza je přesná, protože každý pravicový politik ví to, že jen jednotlivec má být souzen a je zodpovědný, proto i jednotlivec v méně vyspělé společnosti může a lze ho najít, být rozumovým prvkem posilující svobody a pokroku i v těch nejvyspělejších (nejpupkovitějších) zemí světa. Z tohoto důvodu mnohdy kolektivistická analýza posunuje i Nobelovými cenami jedince do popředí pokrokových společenských hodnot, hlavně pod nálepkou míru, nad úroveň efektivity za cenu korupčního propagátorského právního podvědomí občanů kteří, jako obrovská masa v bypassovém opojení dobra spěje do dalších vojenských konfliktů.

0 0
možnosti
MS

On si to snad u nás ještě někdo myslí ? :-)

0 0
možnosti
LC

Dobrý výběr, ale připomínku bych měl. Podle vás, pane Havlíku, by zřejmě v parlamentu mohli zasednout jen bezdomovci, maximálně tak Občané.cz. Každý, trochu úspěšný, bude totiž ve střetu zájmů.

0 1
možnosti
JV

Nejdrive si prostudujte co je to stret zajmu a potom tu muzete plevelit diskuse,chytraku !

0 0
možnosti
Foto

to je dobrá zpráva, že nás má ještě kdo dohánět.:-)

1 0
možnosti
JH

J66a22n 14H57l49e17d13í83k

7. 1. 2014 18:49

chybí čs fachmani, umřeli nebo zlenošili, nebo je otrávili byrokraté. Čs zprávy připomínají Zprávy od pana starosty z Kocourkova, co dělá Micinka, už se nám otelila Líza, Pavlík si narazil koleno a rozbil bicykl, potřebuje nové--přispějte !

0 0
možnosti
MP

Konkurenceschopnost nám chybí díky jednotnosti celé EU.

0 1
možnosti
JR

J34a90r68a 64R73a18n16k

8. 1. 2014 4:35

Konkurenceschoonost nam chybi uz od 48. rokuRv

0 0
možnosti
MJ

Hezký den.

Jsem rád,že se objevil bloger (nebo jsem Vás ještě "neobjevil"), který čte zahraniční informace ( i když si také nedělám iluze jejich objektivitě) a seznamuje zde čtenáře. Když si někdy projdu známé německé, rakouské, americké a kanadské novinářské servery, zjiš´tuji, jak naši "političtí a hospodářský" blogeři jsou mimo mísu. A to je v tom, že sem cosi napíší, aniž by si to, třeba prověřili na webech vlád o jejichž zemích píší či aniž by si to prověřili v tamnějších novinách. A potom, myslím si, že by si zdejší návštěvníci jak blogeři tak my jejich satelité, odpustili hádat se "o své politiky" do trotlů, hlupáků a blbců, kdyby čtením zahraničních novin se dozvěděli, co si o nich svět kulturní myslí;-D.

Projevil bych přání, aby jste tak pokračoval a i ze zemí jiných.

3 0
možnosti
KW

dekuji a souhlasim.A nejenom blogeri ,ale veskera media jsou mimo.Veskere zpravodajstvi je nevyvazene.I ja sleduji zahranicni zpravodajstvi a zjistuli velikou manipulaci naroda.Hezky den

5 0
možnosti
Foto

Dobrý výběr. :-)

Škoda jen, že náměty pro realizaci si z toho vezmou jen čtenáři a ne kompetentní osoby či orgány.

5 0
možnosti
Foto

Co se spanelskeho pripadu tyce, vlece se uz nejaky cas a nakonec infatu Cristinu neodsoudi. Spanelsko bych v soucasne dobe rozhodne za vzor nedavala!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik