Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

VasekN

24. 2. 2010 14:39
:-/

Musíme si předně uvědomit, že se stavem jaký je teď nebude dělat nic žádná z parlamentních stran. Ideální by bylo kdyby se měnší provařené strany do parlamentu nedostaly vůbec a ty velké dostaly kolem 5%. Chtělo by to úplně novou krev.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

23. 2. 2010 11:52
s článkem 100% souhlas

...jen nevěřím, že ODS je tou stranou, která bude mít zájem Vámi zmiňovaná opatření reálně prosadit.

Bohužel, strana, která si dá Jančíka na kandidátku je pro mě NEVOLITELNÁ.

0 0
možnosti
JF

jirkausti

23. 2. 2010 11:20
výborně napsaný článek,

máte pravdu vy, i diskutující Sreky R^

0 0
možnosti
MJ

Sreky

23. 2. 2010 11:03
Občané nejsou hlupáci

Dobrý den,

tyto věci jsou si myslím občanům této země známé, jak to chodí v politice, na úřadech apod., když něco chceme získat. Ono i na oko vypsané výběrové řízení na post ředitele je už předem domluvená záležitost. Takže pane, pokud Vás to trápí jako mě, pak je možnost se rozhodnout ve volbách a smést tu aktuální politickou špínu, která je teď ve sněmovně. Já ČSSS ani ODS volit nebudu, protože tyto dvě strany nejvíce poškodili tuto zemi ekonomicky a Vám přeji mnoho úspěchů Vaší politickou stranou. [>-]EU

0 0
možnosti
B

Busák

23. 2. 2010 11:41
Re: Občané nejsou hlupáci

Dovolím si nesouhlasit - spousta občanů nejen že JSOU hlupáci, kteří svou nechutí či neschopností myslet dál než k nejbližší výplatě takový marasmus umožňují, ale navíc, díky absenci povědomí o tom, co je správné a co špatné (mravné a nemravné) jsou schopni obdivně vzhlížet k těm, kteří se po jejich zádech vyšplhají vzhůru. No a samozřejmě je zároveň pomlouvat a závidět jim.Co jiného ale čekat ve společnosti, kde jsou peníze až na prvním místě a kde špičky společnosti už dlouho razí heslo "Nebát se a krást" ?

Vlastní zkušenost - jeden známý dloho podnikal na Praze5, uživil se jen taktak a teprve před pár lety konečně dal na doporučení lidí z oboru, že mezi své zaměstnance musí jako prvního zařadit na výplatní listinu pana starostu.Jako zázrakem se mu začaly hrnout zakázky a jeho příjem se zvýšil o jeden až dva řády.Prostě podlehl a  začal plavat s proudem a nikoliv proti němu.Jako ostatní, kteří chtějí podnikat,prostě musí mít zaplaceného svého politika,aby nemusel skončit.

Bohužel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik