Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dalším přínosem prezidentských voleb bude, že lidé, kteří skočili na vymývání mozků médii, že Karel je klaďák, budou příště opatrnější a přemýšlivějšíR^!!

5 0
možnosti
Foto

Vážení, až budete poučovat autora, o tom co je politika případně aby nezáviděl podle vás úspěšnějším, možná byste si o něm mohli něco zjisit. Povrchní informace a okamžité závěry jsou tím nejlehčím, že :-P

1 0
možnosti
JS

Nechápu, jak můžete dělat předsedu politické strany. Politika je boj o moc. Nečas svou neschopností stáhl ODS na okraj propasti takže Kalousek toho pouze využívá. Kalouskův prezidentský kandidát za pomoci ODS získal 45% takže musí jednat než se to změní.

1 1
možnosti
ZB

Pěkný článek. karma. Kalousek je vynikající stratég a dobře zná věkové rozložení voličů, jeho cílem jsou vždy noví voliči, kteří neznají jeho hrůzné skutky a pochopitelně vytáhne vždy "dobrácký úsměv" knížete. To už stálo Česko mnoho miliard a zřejmě ještě stát bude, tedy pokud se ti voliči konečně neprobudí a nezačnou myslet hlavou.

7 1
možnosti
MC

Pane Havlík přál bych Vám, aby jste vaši straničku dostal na výsluní. Nebo umíte jen tak píchat do osobností? V.Klaus udělal pro národ více než si myslíte.

1 6
možnosti
ZB

Máte pravdu, Klaus udělal pro Česko a jeho občany více než si kdo myslí, ale v negativním slova smyslu. Nejprve to byl kuponový nesmysl spuštěný v džungli bez přijetí potřebných zákonů a prvotní privatizace bank (tedy legální rozkrádačka) a končí to amnestií i těch tunelářů, na které orgány činné v trestním řízení vynaložily úsilí a ta práce a peníze za ni se vyhodily oknem. Takže Klaus by neměl být na Hradě, ale na hradě, a to na doživotí.

3 3
možnosti
Foto

Hezky napsáno, souhlasím.Moc správně je poslední odstavec. R^

7 2
možnosti