Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

stepulka

5. 4. 2012 15:34
Prosím, prosím,

já bych chtěla vyjmenovat pár těch  mravných a profesně zdatných osobností, o kterých víte, že se půjdou na nás ostatní spravedlivě rvát ...

Jinak je váš článek abstrakt, jako mraky jiných zde.

0 0
možnosti
JAP

Culeto

5. 4. 2012 18:35
Re: Prosím, prosím,

Nevím, kde jste v tom článku četla, že by se někdo za Vás měl rvát.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

4. 4. 2012 20:53
Všechno bude lepší

než to co je teď. Z celospolečenského hlediska a makroekonomiky byl lepší i socialismus.

0 0
možnosti
VL

ladal

4. 4. 2012 20:35
Nový začátek

se spolkovým uspořádaním (Rakousko, Německo), s novým prezidentem. Při volbách musí kandidáti uvádět své  členství v politických stranách včetně kandidátství na člena KSČ, i funkcionáři SSM.

0 0
možnosti

svarcz

4. 4. 2012 17:01
řešením je evoluční vývoj

v rámci daných pravidel. Tedy pluralitní svobodné parlamentní volby, svoboda slova a respekt k základním lidským právům a svobodám. Nic lepšího nevymyslíte a jiná cesta není. Tedy není ta jiná krom těch k horšímu. Žádné stavění vzdušných zámků a nerealistických očekávání ničemu nepomůže. Rv!!

1 0
možnosti
I

Inzheim

4. 4. 2012 16:52
Tak asi

stojíte nad sametovou mrtvolou a vypočítáváte choroby, seznamy jedů, ale pláčem nic nenapravíte. Kuponová privatizace zabránila bohatým cizincům vykoupit české výrobny. Vyškolení komunisté s tisíci známými zde i za hranicemi se přesunuli do ekonomiky, jejich děti do policie a do soudnictví. Neodvolávejte se na solidaritu, které je zde až až, a soudržní Čechové jsou jen v době, kdy jde o život Klientelizmus je nemocí mezinárodní a mnoho států z bývalé RVHP-- se jím přísně řídí, jinak to neumí, nejsou to féroví Němci. Když ty kellnery--adamce--charouzy-sobotky a babiše pozavíráte, do tří dnů zde máte novou partu se starými ověřenými triky, je to v nátuře a tzv solidaritě. Ty vaše prohnilé základy sametového likusáku nemohou napravit ani tak mazané firmy," filip and sobotka and theirs sons" - akorát to zbourají, na což mají patent a postaví oplocenou králikárnu. Ale musí urychlit volby--protože soudruh FICO mezitím lid názorně poučí , že se šetřit musí

0 0
možnosti
LK

zipx

4. 4. 2012 14:35
jen jeden problem, na takovou zmenu tady nejsou lidi

takovou zmenu by u nas museli zavest nejaci "hodni martani" s pouzitim "hrubeho nasili".. zmenu nejde provest zevnitr vlastnimi silami, natoz pak dobrovolne. Zmena prijde az spadneme na totalni dno a pak to bude trvat dlouho a vysledek je stejne nejisty. Zalezi jen na tom, jake vzory se prosadi. Ostatni pak budou nasledovat. U nas se uz strasne dlouho nasleduji spatne vzory a ty vzory jsou zazrane tak hluboko, ze je nejde odstranit bez velkych ztrat.

0 0
možnosti
JSS

strasil

4. 4. 2012 14:12
myslet a prokázat odvahu

Dobře analyzováno.

            jen třeba  ztratit bázeň ! Tato země je blízko změny - jen projevit vůli  více lidí !

Pouvažujte a dejte se do toho !!  Jsou vás desetitisíce.

0 0
možnosti
KP

pumpuj

4. 4. 2012 14:08
Zpět před r.1918

Je třeba si položit otázku, zda pes není zakopán dále v minulosti. Je třeba si připustit, že už od roku1918 tento stát neposkytuje adekvátní servis svým občanům. Je třeba připustit, že myšlenky a vize TGM nebyly nikdy uvedeny do reality. Je třeba si připustit otázku, zda tzv. samostatný český stát je skutečně tím pravým instrumentem, jak zajistit prosperitu a bezpečnost obyvatelstva českých zemích.

0 0
možnosti
JAP

Culeto

4. 4. 2012 13:41
Četl jsem to několikrát po sobě

a své současné pocity bych neuměl vyjádřit lépe. Mám však jednu hloupou otázku, nevím jestli se pletu, ale považuji Vás za jednoho ze zakládajících členů ODS (bez pejorativních konotací), a proto se Vás ptám: nakolik věříte, že to co jste definoval ve svém blogu je realizovatelné ? A nebo jinak ,kde vidíte problém s tím, že se zatím Vámi popsaná vize nepodařila zrealizovat (tedy kromě těch které jste zmínil v článku) ?

Díky za odpověď

1 0
možnosti
MBI

nebolševik

4. 4. 2012 13:20
přesný postřeh!

jen se k tomu nesmějí připlést Havlíci, Pehe(ové), Okamurové a podobní pomatenci, fedrující tu pro "přímou demokracii" (zamyslel se ten blbec nad tím, co by to vůbec znamenalo, myslím čistě technicky?), tu pro "vládu nepolitiků" (což je také úplná blbost, protože i vstupem do nepolitické politiky se nepolitik stává politikem, nehledě už k tomu, že se to s "přímou demokracií" přímo nesnáší) nebo pro jiné podobné nesmysly.  Méně kecat, více myslet, něco umět a více pracovat (především v té politice!), to je tak asi jediný recept, který by snad mohl fungovat. To vás, lidi, neodradil od podobných pitomostí ani příklad tak řečených veverek? Přičemž se lze obávat, že takový Havlík, tedy autor toho blábolu, by byl schopen dát dohromady ještě něco horšího - i když je to, s ohledem na kvalitu veverek, jen obtížně představitelné.

2 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik