Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

stařec bez moře

14. 6. 2012 22:25
Nosná ministerstva si politické strany

rozdělují jak zlaté slepičky, které snášejí zlatá vajíčka. Tyhle peníze jdou nejdříve straně, případně několika stranám a potom se vyvádí přes různé akce jako jsou předražené předvolební kampaně a směřují do kapes zasloužilým straníkům.

0 0
možnosti
KD

péťovakobyla

14. 6. 2012 21:39
To jen dokazuje, že jsme vyspělá země.

100 miliard rozkradených ročně nás nepoloží, protože jak říká MUDr.Pecková z TOP 09, my jsme zvyklí z komunismu žít skromně a ty naše miliardáře a multimilionáře si musíme vytvořit, abychom se v té EU nelišili.

0 0
možnosti
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

14. 6. 2012 14:59
řekl jste A ... teď by bylo dobré dohledat B

nějak postrádám  jakýkolv důkaz korupce tedy, že by  za ono nedělání cenévé analýzy šly prostředky  tomu kdo je nedělá.... Tak nějak za tím vidím spíše diletantizmus než zlodějinu. Diletantizmus je sice trestuhodný , ale proti někomu kdo krade úmyslně, je to čtvrtá liga...  Takže rád bych slyšel a dozvěděl se, jestli (a zdali) za onen diletantizmus třeba Parkanové něco káplo.  Jo a co se výmluv na experty týká, nevymlouval se na ně i Dluhoslav Sobotka (čssd) , když prodal byty OKD nájemníkům pod zadkem Bakalovi ?

0 0
možnosti
P

Pietrolini

14. 6. 2012 15:18
Re: řekl jste A ... teď by bylo dobré dohledat B

v obou případech nejde o diletantismus,ale o neskutečnou zlodějnu . V obou případech je okradeným tento stát. Ten zbytek je na policii. ;-)

4 0
možnosti