Diskuse

Česká omerta

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J52o35s33e67f 69P28o42t68r

2. 6. 2013 21:19

Pane Havlíku,

z vašeho článku je zřejmé, že i vy žijete v pokřiveném falešném světě mediálního světa. Vláda, parlament , soudci  kradou, podvádějí, korumpují a nechávají se korumpovat  a zbývajících 9,99 milionů lidí jsou čisté oběti těch lumpů.

Představte si, že kradou a korumpují  všichni v našem národě, kdo mají přístup ke zdrojům, počínaje obecními činiteli , přes okresní, krajské až k ústředním, ti kdo nemají  přístup ke zdrojům mluví o zklamaných nadějích.

Aby vaše příští příspěvky byly reálné, zapamatujte si, že celý národ je morálně nemocný a že to vyplývá z ateisticko-reálně socialistických názorů, kterými si 80% lidí u nás vykládá svět.

I vy jste ten falešný prorok, který říká, nemusíte dělat, nemusíte se snažit, to je Kalousek  a Nečas co vám kradou vaše zdroje,  kvůli  nimž vy musíte chodit do práce a přitom nemáte všechno na co si vzpomenete.

0 0
možnosti
Foto

Oni nemohou mluvit již z principu pudu sebezáchovy.   Já bych měl řešení.  Víte jaké peníze  nemohou politici odklonit do svých kapes a do spřátelených firem?  Ty které jim nedáme.  Jediný a osvědčený recept je minimální stát s co nejmenším přerozdělováním. Je na čase obrátit  vývoj daňové zátěže směrem dolů.   Nechme lidi hlasovat jejich penězi o tom jaké výrobky a jaké služby se mají produkovat.   Jinak samozřejmě karma. R^

0 1
možnosti
Foto

K39a29r11e68l 97R88a76d84a

1. 6. 2013 21:46

K tématu je myslím dobré si pozorně vyslechnout první projev pana Ratha, který měl po svém zatčení ve sněmovně. Hlavně to co jen naznačil. Že totiž hodně ví, ale mluvit nebude.

2 1
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik