Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

meyla

10. 10. 2011 22:14
Navrh pro autora, jdete do haje...

To, o cem mluvi Babis, vim dlouho a nepotrebuji k tomu zadne mesiase vaseho typu. Krade se tady (stejne nebo vice nez za bolsevika), policie nevymaha pravo a soudy nesoudi. Ale nerikejte mi, ze je Babis v Palermu posledni spravedlivy. Kdyz ctu vase moudra, napada mne, jak svou minulost reflektujete vy a co vlastne ocekavate od svych petici typu Neo. Velke probuzeni? Nechtel byste radeji nekam zalezt a jako neuspesny politik toho konecne nechat? Kdyz ono to nejde a vy to pro nas holt musite delat, vidte? My nudne ovce to samy nezvladneme bez vas, politickeho pastyre a mesiase, ze?

1 0
možnosti

Daniel P.

10. 10. 2011 16:59
Babiš řekl, pravda, pravdu, ale

...řekl ji proto, že se mu nedostalo toho, co si předplatil.

K Vaší poznámce "Cudně ovšem svorně zapomněli na to, že i oni byli a jsou součástí hlavního proudu veřejného života" - otázka je, jestli upláceli a nechali se uplácet, a pak za totéž kritizovali jiné. Pokud ano, máte pravdu, pokud ne, toto srovnání nesedí.

0 0
možnosti

Draggo

10. 10. 2011 16:55
No jo, jenze

na pomerech u nas ma Babis svuj podil a bez toho bordelu tady by zadnym miliardarem nebyl a dost mozna, ze by byl za katrem. Neni lepsi nez ti ostatni.

0 0
možnosti

AA01_multinekulturní

11. 10. 2011 7:39
Re: No jo, jenze

Je mnohem horší, on je ten, o kom sám mluví. Společně s Bakalou. Copak je v národě tolik idiotů, kteří už zapoměli,  DEN před parlamentními volbami, naše národní fronta (v očekávání smrti Zeleňoušů) narychlo schválila zvýšení biosraček v palivech, na přání toho kápa ? 8-o On je ZLO v krystalické podobě.

0 0
možnosti

DADAnce

10. 10. 2011 16:49
Jak jste správně napsal:

tady to každý ví. On o tom už leckdo dlouho mluví, píše... Takže teď to není až takový objev. Jen si člověk řekne:" Už i Babiš!"

0 0
možnosti
  • Počet článků 239
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
Aktivní glosátor politického dění, vyjadřuje se k politickým a společenským tématům. Spoluautor projektu www.mapovani.cz

Seznam rubrik