Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Michal007

16. 4. 2010 22:01
Cenzura a autocenzura

V dobách cenzury, a koneckonců částečně i dnes, novináři obvykle po několika zásazích cenzury zjistí, co lze psát a co ne, a sami se tlaku vedení přizpůsobí. Tlak politiků na piloty či řidiče je známý a tuto práci jdou obvykle dělat lidé ochotní podstoupit vyšší hladinu rizika. Během letu možná nikdo ani tlačit nemusel.

0 0
možnosti

Peyrac

16. 4. 2010 21:20
Termín rizikovat je rusismus :-( Česky říkáme riskovat

Ale to je detail. Jaké byly pokyny v letadle, to jsou asi jen dohady. Snažil jste se :-)

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

16. 4. 2010 17:58
Nezlobte se, ale Váš článek jsem nepochopil

Nezlobte se, ale článek jsem nepochopil. Resp. nepochopil jsem důvod, proč jste jej vlastně napsal? Není tam ani jedna věta o tom, co si myslíte, jaký je Váš názor nebo osobní myšlenka? Napsal jste oznamovacími větami jen všeobecně známé informace o katastrofě, aniž jste tam dal jakoukoliv svou myšlenku.

Nrzlobte se na mne, ale opravdu nechápu, co jste chtěl čtenáři sdělit? Že spadlo letadlo? To přece všichni dávno ví.

0 0
možnosti
ON

ondra.novacisko.cz

16. 4. 2010 18:24
Re: Nezlobte se, ale Váš článek jsem nepochopil

Já článek vítám. Už proto, že nikde v českých novinách se tyto informace neobjevily. Novináři jsou poslední dobou lameři

0 0
možnosti

milinek

16. 4. 2010 17:32
Omluva...

Za ten týden se vyrojilo v médii tolik spekulací jak to bylo, že plno redaktorů, blogerů a diskutující psala svůj verdikt nad pilotem, prezidentem apd., jako ten nejzaručenější který existuje.  Je mě pak smutno, že nikdo nenapíše omluvu, že psal před tím nesmysly a lhal. Bohužel to není jenom tento případ.

0 0
možnosti
PH

Bolekczech

16. 4. 2010 17:51
Re: Omluva...

Tak nějak jsem nepochopil, o čem to tu píšete. "Bohužel to není jenom tento případ". Nemyslím si, že autor tohoto článku vyslovuje nějaký verdikt. Naopak nabízí čtenářům poslední závěry z analýzy černých skříněk TU-154. Vzhledem k předchozímu článku bych řekl, že je to podání druhé alternativy názoru. myslím, že se tomu říká VYVÁŽENÉ ZPRAVODAJSTVÍ"...

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

16. 4. 2010 17:24
co cekate ze asi napisi?

Ted, v dobe emoci, nebude nevhodna pravda ventilovana, tim si muzete byt jist. Za nejaky cas, az uz to nikoho nebude zajimat, pak teprve budou detaily potichu uvolneny.

0 0
možnosti