Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mail, co jsem včera poslal adminům blog.idnes.cz"

"Dobrý den, chci upozornit na porušení kodexu blogera u blogu Petra Harazima http://petrharazim.blog.idnes.cz/ Bloger vystupuje pod falešnou identitou a neoprávněně vydává za vlastní upravenou fotografii Patricka Kafky - viz následující odkazy http://beautifulwomenandmen.blogspot.cz/2009/04/patrick-kafka.html

...

"

A odpověď:

"Dobrý den, děkujeme za upozornění, bloger skutečně nevystupuje pod svou identitou, má povolen pseudonym. Foto prověříme. S pozdravem Jan Dvořák ... "

0 1
možnosti
Foto

Je to prakticky čistokrevná propaganda, podporovaná hezkou tváří, vyčleněním blogu na hlavní stranu idnes.cz a lží o pobytu autora na Ukrajině. 50. léta se vracejí.

1 1
možnosti
JK

Proruský oligarcha, který má fakticky veškerý majetek v Rusku, byl pro funkci prezidenta Ukrajiny  připravován Ruskem již na Majdamu a k tomu mu byla vytvořena příslušná legenda. Povedlo se. R^

0 0
možnosti
MK

Petře Harazime alias (tentokrát) Patricku Kafko, jste opět směšný ;-D

0 1
možnosti
JS

Fakta, ktera predklada clovek, ktery o veci neco vi. Staci se podivat na fyziognomii Pusilina a party zakuklencu kolem tohoto "prezidenta", aby clovek poznal, ze to jsou doslova kriminalnici. Kde asi vzali zbrane, munici, obrnene transportery? Normalni obcane Donecka se boji vychazet na ulici. Pokud je ovsem Putin neprestane podporovat, tak tyto ukrajinske Sudety padnou do naruci Maticce Rusi, stejne jako Osetie, Abchazie a Krym. Novodoby Hitler postupuje tez po kouskach.

2 1
možnosti
KD

Koukám jaký má mladá chlapec slovník. Prostě komsomolec slovem u duší. Dobře, že je na Ukrajině a doufám, že už tam zůstane.:-)

0 2
možnosti
MK

Jak víte, že je mladý ? To foto je fake.

0 1
možnosti
VM

V55l74a70d37a 35M58u94s18i14l

27. 5. 2014 16:54

Kdyby to nebylo tak  tragické...

  Ovšem co se vyřeší podobným blogem??

 Ovlivní se veřejné mínění???

 Sotva!!

1 0
možnosti

Fascinují mě dvacetiletí mladíčkové bez vlastních zkušeností a názoru, naočkováni západní propagandou co melou něco o ruské propagandě. Kdyby to nebylo tak tragické, tak je to k opravdu velkému smíchu.

5 8
možnosti
Foto

kolik je vám, staříku???

3 1
možnosti