Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

US občanů, je cc. 3% celé populace. Vlastní, 50% všech zbraní na celé zeměkouli. Rusko mají obklíčené ze všech stran. Jsou vlezlí téměř ve všech státech světa. 760 vojenských základen po celém světě. A vy máte hrůzu s Rusů??

USA je ekonomicky a finančně v p...a pokud nezačnou velkou válku tak jsou v p....definitivně. Pane Dlohoš probuďte se.

1 1
možnosti
JP

hrůzu z rusů má hodně lidí a dle mého právem. Vy mluvíte o USA -  a já vám řeknu, že bych byl radši okupovaný vojsky USA než vojsky ruskými - když už

4 0
možnosti
Foto

Fašistickou klikou není řízená Ukrajina ale Rusko. A bohužel náckové z Kremlu mají k dispozici výkonné tajné služby, velkou armádu a jaderné zbraně. Bůh ochraňuj svět.

7 7
možnosti
PK
JR

Mladý muži,

v rámci mého povolání se již mnoho let zabývám problematiky žadatelů o azyl v ČR a mohu Vás ujistit, že navzdory Vašim analýzám z mně neznámých zdrojů mnoho ukrajinských Rusů už leta letoucí před posledními událostmi na Ukrajině zmiňovalo i pronásledování ze strany Ukrajinců pro svůj ruský původ. A tím nemyslím jen napadení na ulici, když někdo telefonuje v ruštině, ale i potíže s úřady či dokonce policií (i když tam šlo většinou spíš o úplatky dlužno přiznat).

Samozřejmě můžete namítnout, že šlo o čistě účelová tvrzení ve snaze získat azyl, nicméně tohle nikomu jako argument nepomohlo a oni to samozřejmě dobře věděli, takže neměli důvod si to vymýšlet.

Při udělování mezinárodní ochrany (rozuměj azylu) samozřejmě MVČR vychází z podobných zpráv jako Vy, takže žádnému z ukrajinských Rusů tyto řeči moc nevěří, resp. odkazuje je na podání trestního oznámení u ukrajinských orgánů činných v trestním řízení apod., tak jak to umožňuje zákon.

Ovšem jedna věc jsou oficiální "zprávy" a druhá fakta. Zkuste někdy mimo surfování po internetu jít mezi lidi.

Přeji hezký den.

3 2
možnosti
JV

J43o76s18e81f 33V91a63l24a

7. 5. 2014 11:13

Vazeny pane, protoze jste zrejme profesional, polozim Vam otazku tykajic se azylu : jake jine duvody pro (uspesne !!!) vyrizeni azylu v CR krome rasoveho a narodnostniho utlaku  mi uznate, pokud budu bezny Ukrajinec, ktery neni politicky pronasledovan.? Obavam se totiz, ze (ciste hypoteticky) Vase informace nemusi byt relevatni, protoze se profesionalne setkavate pouze s velmi specifickou skupinou obyvatel, ktera navic ma moznost se na podobne rozhovory pripravit dopredu. Mam dokonce i par informaci o tom, co museli uvadet kdysi emigranti z CSSR v Nemecku, aby dostali azyl.......a vetsina z toho byla take na hranicich pravdy

3 0
možnosti
Foto

Pokračování. Vezmeme-li v úvahu 538 nejvýše postavených osob v porevolučním Rusku, jsou to 1 Čech, 1 Maďar, 2 Gruzíni, 3 Poláci, 3 Finové, 10 Arménů, 11 Němců, 31 Rusů, 34 Lotyšů a 442 Židů (82%), přičemž v celé Ruské říši žily pouze 4 miliony Židů, hlavně na Ukrajině, Bělorusku a východním Polsku. A pojďme ještě dál „PRVNÍ RADA LIDOVÝCH KOMISAŘŮ“, což by se dnes dalo srovnat s ministry, kteří tvoří vládu, byla složena takto: Z 22 ministrů první sovětské vlády bylo tedy 17 Židů, 3 byli počítáni za Rusy (Lenin, Čičerin, Lunačarskij), 1 Gruzínec (Stalin) a 1 Armén (Protian) Další významné vládní isntituce vypadaly velmi obdobně.

Vojenský komisariát se skládal z 35 Židů, jednoho Němce, 7 Lotyšů, ale ani jednoho Rusa.

Komisariát vnitra: 43 Židů, 10 Lotyšů, 3 Arméni, 2 Poláci, 2 Němci, 2 Rusové.

Komisariát zahraničí: 13 Židů, 1 Lotyš, 1 Němec, 1 Rus.

Komisariát financí: 24 Židů, 2 Lotyši, 1 Polák, 2 Rusové.

Komisariát justice: 18 Židů, 1 Armén, 0 Rusů. Provincionální komisaři: 21 Židů, 1 Lotyš, 1 Rus. Byro prvního sovětu zástupců dělníků a vojáků v Moskvě: 19 Židů, 3 Lotyši, 1 Armén, 0 Rusů. Ústřední výkonný komitét 4. ruského kongresu zástupců dělníků a rolníků: 33 Židů, 1 Rus (Lenin). Zodpovědní redaktoři tehdejších novin (Pravda, Izvěstija, Znamja Truda atd.): 41 Židů, 1 Rus (Gorkij).

2 2
možnosti
VM

Ono to tak vypadá, že funkce jsou početně ve prospěch Židů. Je to svým způsobem pochoipitelbné. Na Brně   venkově  ze zajatců 1 Svěrtoivé války

byl kolem 50 procent a více negramotných.

      Ti zajatci co uměli čt byli procentulně hodně  Židé..

  No taskl zastávali veřerjné funkce, co je na tom ??

1 0
možnosti
PR

Karma a díky za tu tabulkuR^

2 1
možnosti
Foto

Také zajímavá informace i když staršího data. Jak to s  revolucí v Rusku doopravdy bylo.

„Pan Shiff vždy používal své bohatství a vliv na prosazování zájmů svého národa. Financoval nepřátele autokratického Ruska a využil svůj vliv k zabránění přístupu Ruska na finanční trhy v USA.“ (The Jewish Communal Register of New Yourk 1917-1918)

 Mimo jiné pan Shiff přispěl 20miliony dolarů na bolševickou revoluci v Rusku. Což mu později jeho židovští „spolubojovníci“ oplatili tím, že uložili do bankovního domu Kuhn and Loeb přes 600 milionů rublů.

 7.listopadu 1917 se komunistům povedlo to, co velmi dlouho plánovali – svržení carského Ruska.

V čele revoluce stálo 6 nejvýznamějších vůdců:

V.I.Lenin vlastním jménem Uljanov, poloviční Žid po matce jménem Blank, doma mluvili jidiš a oženil se s židovkou. Trocký vlastním jménem Lejba Bronstein, Žid. Zinověv vlastním jménem Hirsch Apfelbaum, Žid. Lunačarskij nežid. Kameněv skutečné židovské jméno Rosenfeld a Sverdlov, taktéž Žid. Zde máme 6 předních vůdců revoluce, 5 z nich židovského původu náhoda?

1 1
možnosti
JS

Situace na Ukrajině je nestabilní už nejméně 20 let. Jedna revoluce střídala druhou /modrá oranžovou a naopak/.  Teď hrozí občanská válka. USA, Rusko i EU by neměli soupeřit o to, kdo tady bude mít větší vliv, ale domluvit mírové řešení. Předně je třeba  chránit civilní obyvatelstvo. Celá léta posíláme vojáky zbytečně někam do Afganistánu, tady by jednotky OSN mohly pomoct.

3 0
možnosti
ZD

no.. pane blogere...již jsem to napsal na Váš minulý blog...já Vás neznám a pokud bych měl věřit Vám a nebo lidem ...kteří Vás údajně znají...budu věřit jim...Váš blog je absolutně neověřirelný v současné době ...a hlavně tam máte spoustu věcí převzaných...ani já nev

věřím ...že žijete na UA...mám tam pár známých...a ti mají informace jiné...pr

avda je ...že UA je velká země a Vy toho můžete zneužívat...já Vám osobně nevěřím...píši za svou osobu a myslím si ...že pokud někdo napíše ...že ani fotka není Vaše...tak jste důkladný manipulátor.....nevím komu přeji hezký den...ale přeji...ZD...;-);-)

4 3
možnosti
KC

Se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy  jinak? Tak z toho už jsme dávno vyrostli.

0 0
možnosti
JC

Vy asi autorovi křivdíte. On si to i těžko může pamatovat. :-)

1 2
možnosti
PK

To, co uvádí autor jako fakta jsou jen těžko ověřitelné informace. Jen pár slov k chrakteristice pisatele, kterou cituji:

"petrharazim.blog.iDNES.cz

Často cestuji. Jsem svobodomyslný člověk a občas i bohém. Nesnáším útlak a násilí. Svoboda je pro mne důležitá jako vzduch či voda."

Útlak, násilí a svoboda jsou pojmy, jejichž přesný výklad není jednoznačný. Je jisté, že člověk vlastně nikdy není svobodný a vždy se musí podřizovat. Pokud se tento nepodřídí většinou skončí ve vězení, či je v policejním hledáčku.

3 3
možnosti

Jistě. Nejlépe je zhodnotit autora. Česká internetová klasika. ;-D

6 2
možnosti