Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LZ

A jsi tedy Kafka, nebo Harazím? Kdo lže jednou.....

1 0
možnosti
VD

máte tam spoustu,  no jak to říci, nepravd !!

2 2
možnosti
JG

Já osobně zde nevidím že by z budovy létaly koktejly a nevidim ani slovo o tom že by na budovu stříleli:

https://www.youtube.com/watch?v=je1neAJT4Hs&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dje1neAJT4Hs&has_verified=1

0 0
možnosti
JN

Děkuji. Vůbec to nevyvrací tento článek. Spíš se ptejme komu poslouží mrtvé oběti, pokud už za tím hledáme konspiraci třetí strany?

1 0
možnosti
VK

Milý Petře Harazime.

Popisujete to neštěstí, jako byste přímo v Oděse byl.Předpokládám že ne, ale lze uhodnout na které straně barikády stojíte. Jenomže na rozdíl od Vašeho vyprávění ti zlí, proruští separatisté byli právě ti, kteří uhořeli zamknuti v Domě odborů. Jestli jste neviděl dnes zveřejněná videa a ohořelá těla, nebo skákající postavy z třetího patra hořící budovy, tak se na ně rychle podívejte. Jinak by mne zajímalo, nestudujete náhodou žurnalistiku?  Používejte rozum a objektivní informace.

11 5
možnosti
ZK

Z45d93e80n73a 92K79o68č79í

5. 5. 2014 21:34

Petr Harazim už několikrát zde dokázal, že lže a přebírá cizí články, které vydává za své vlastní, stejně jako lže o své identitě :-P!!!!

9 7
možnosti
JS

Autor zapomněl na základní fakt.Proukrajinské síly upekly 38 proruských aktivistů.Takovéhle svinstvo se nezapomíná.Hnus.

10 5
možnosti
Foto

Chtěl bych se vás autore zeptat, ve kterém ukrajinském městě či obci žijete. Dále mě zajímá, kde jste se nacházel v době oděských nepokojů 2. května.

3 2
možnosti