Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím Petře..karma!!R^

0 0
možnosti
JS

No víte, je potřeba si uvědomit, že Putin není Jelcin.

1 0
možnosti
MB

Invaze Ruska na Ukrajinu je bezesporu velký problém. Nicméně, jestli by přítomnost ruských vojsk ve Vámi zmiňovaném Luhansku přinesla jako vedlejší efekt likvidaci jednoho z exportních ukrajinských artiklů, tedy Luhanské brigády, tak by to bylo fajn.

A jestli ve svém článku dáváte slovo banderovci do uvozovek a žijete, dle Vašeho profilu, na Ukrajině, pak musíte být hluchý a slepý.

1 1
možnosti
DP

D23a90d90a19k 13P76e58t55r

3. 3. 2014 12:28

To co předpokládáte, že se může stát je,  ale přece běžné. Hledali  se jisté zbraně které tam nejsou a nebyli, Tonkinský incident, vysílačka Gliwice. Vše odzkoušeno, nic nového nepíšete.

2 1
možnosti
NO

zatim si Putin vytrelse vsemi a EU s USA bafunari knuci neco o sankcich, ktere nic neresi, protoze potrebuji Rusko v Afghosi, Iranu, Korei. Vsichni ztratili, jen Putin ziskal... a bohuzel plati, s jidlem roste chut :-)EUR^

4 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2432x
Autor se zajímá o historii a současnou společenskou a politickou situaci v zemích Evropy.



Na mé texty ani na jejich části si nevyhrazuji práva. Jakýkoliv text nebo jeho část může být citován nebo jinak použit. Žádná osoba ani organizace nemají právo omezovat svobodné a bezplatné šíření textů z tohoto blogu.